Aanmaken skin f2000

Hier kun je alle vragen en antwoorden vinden met betrekking tot rFactor 2
Plaats reactie
Marcel Kniest
Berichten: 5
Lid geworden op: 21 sep 2017, 13:04
Racestuur: Fanatec csw v 2.5

Hallo,

ik ben net nieuw binnen de srvn en ben zeer enthousiast over de F2000 in Rfactor 2. Ik wil graag mee gaan rijden (voorlopig als reserverijder) maar ik krijg dat met die skin niet goed. Is er iemand die ( tegen vergoeding ) een skin voor mij wil maken. Of misschien nog een ongebruikte skin heeft. Daar zou ik enorm mee geholpen zijn. Ik heb geen speciale wensen of zo. Als ik maar een skin heb om mee te kunnen doen.
Stijn Handgraaf
Berichten: 37
Lid geworden op: 24 jul 2017, 10:35
Racestuur: T300RS Ferrari Alcantara

Hey Marcel,

In principe is geen skin hebben niet heel erg. Aan het begin van het seizoen heeft de SRVN voor iedereen zonder skin een standaard skin gemaakt. Daar rijd ik nu mee rond. Maar ik snap dat je er zelf eentje wilt hebben, dat wil ik namelijk ook voor volgend seizoen ;)

Ik heb op dit moment geen skin voor jou, maar je zal altijd kunnen kijken op http://www.racedepartment.com/downloads ... -skins.18/ of andere sites. Deze moet je dan als het goed is inleveren bij de racecommissie.

Mocht je er zelf een willen maken, dan kan dat met behulp van GIMP 2 (een soort photoshop) en de template, die hier ergens op het forum te vinden zijn onder het kopje F2000 en algemene informatie. Zonder ervaring is GIMP 2 misschien een beetje lastig, maar ik vond op racedepartment een hele handige handleiding (als ik naar de beoordelingen kijk) http://www.racedepartment.com/downloads ... ial.10505/ . En hier staat ook nog een handleiding op het forum.

Veel succes!

Stijn Handgraaf
Plaats reactie

Terug naar “rFactor 2”