[R07] skin probleem

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

[R07] skin probleem

Bericht door Albert van Mourik » 17 dec 2013, 21:08

Ik denk dat ik een aantal dingen fout doe.

1: heb een alfa genomen en wat stickers op geplakt
2: nu wil ik em opslaan als .dds dxt1 maar als ik hem op Use existing MIP maps 6 zet wil die em niet opslaan.
3: Zet ik em op Generat MIP maps, slaat ie em wel op.
4: Ik heb de readme van race07 gelezen, maar daar staat in dat ik veel meer .dds bestanden moet maken?
5: heb een map aangemaakt in \customskins daarin staat mijn .dds en ik heb een bestandje .ini aangemaakt, maar daarin moet volgens de handleiding:.
[[[TEAM_NAME]]]
[[DRIVER_NAME]]
[Amazon]
body=
windows=
interiorwindow=
driver=
ext_driver=
helmet=

instaan.

team driver en auto naar + body dds kan ik invullen, de rest niet, heb maar 1 skin

wat doe ik fout??

Gr Albert



Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: skin probleem

Bericht door Albert van Mourik » 18 dec 2013, 15:18

Probleem opgelost, 2 minuten voordat JW Ensing zijn hulp aanbood.

Had in de dds naam een spatie staan en dat herkent het spel niet.

:slotmake:

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4267
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: skin probleem

Bericht door Ger Heuts » 18 dec 2013, 16:51

Dat wilde ik nét zeggen....... hahaha. OK baas, slot erop.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: skin probleem

Bericht door Albert van Mourik » 18 dec 2013, 16:58

Nog even 1 ding Ger.


In de template van de Alfa, waar staan de ramen, of moet ik die apart doen?

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4267
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: skin probleem

Bericht door Ger Heuts » 18 dec 2013, 17:17

Volgens mij hoef je de ramen niet te doen. Daar zet Jan Wim zelf de namen in. Als dit niet klopt, dan zal Jan Wim wel de juiste tekst hier neerzetten.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: skin probleem

Bericht door Albert van Mourik » 18 dec 2013, 17:20

Ah top, weer een probleem de deur uit.

Plaats reactie