Update vanuit de Organisatie [maart 2012]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1226
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit de Organisatie [maart 2012]

Bericht door SRVN » 03 apr 2012, 16:05

Vorige week maandag heeft de Organisatie weer een algemene vergadering gehouden. Hierbij de openbare notulen.

Protestafhandeling
De Organisatie heeft gemerkt dat het afhandelen van de protesten te lang duurt, dit heeft er ook mee te maken dat wij hebben besloten dat als een betrokkene iemand is die normaliter de protesten behandelt, niet mag oordelen over het betreffende incident. Er wordt een protocol samengesteld voor het afhandelen van de protesten. Eventueel kan er later worden gekeken naar het toevoegen van nieuwe stafleden voor deze taak.

Verder is er besloten dat er geen ruimte is voor een herprotest, dit werd ooit ten onrechte ergens gemeld, maar op deze manier krijg je eindeloze discussies die toch in de praktijk nergens toe leiden. Het is immers geen discussie, het is een straf.

Website & Forum
Updates zijn onderweg, binnenkort hopelijk zichtbaar, de standen en uitslagen is iets waar flink aan gewerkt wordt, de basis staat al, nu het vormgeven aan de ‘voorkant’.

Jan Wim deed tot nu toe alle standen en uitslagen via het Docs bestand, maar dit werd toch wat tijdrovend, René gaat de FR stand bijhouden, Bram de TW en Jan Wim blijft F1 en GT1 doen.

Forumgebruikers
We gaan kijken of we diverse toegangen op het forum kunnen creëren. Er moet duidelijk onderscheid ontstaan tussen niet-gebruikers, gebruikers, leden, staf en de admin.

Organogram moet worden bijgewerkt, enkele namen zullen verdwijnen en van andere namen moeten de rechten wellicht aangepast worden, zodat ze meer als ‘ondersteuning’ betiteld worden in plaats van de enorme lijst van ‘oranje namen’.

Evenementen
Er worden diverse evenementen georganiseerd, de agenda’s kunnen erbij gepakt worden: De SRVN500 zal gereden worden op 22 april en de Race Of Champions zal op 13 mei gehouden worden. Meer informatie volgt.Plaats reactie