Update vanuit de Organisatie [februari 2012]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1226
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit de Organisatie [februari 2012]

Bericht door SRVN » 28 feb 2012, 14:24

We zijn inmiddels een klein maandje verder, de eerste races zijn verreden en de volgende lading champagne is al ingeslagen. Hier volgt een update vanuit de Organisatie.

Website
De website staat nu al eventjes live, wat nog wel nuttig is om te vertellen, is dat dit een v1 website betreft. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan bugfixes maar ook aan nieuwe toevoegingen, zo moet de rechter grijze balk nog altijd gevuld worden. Vanuit de originele schetsen moet je dan hier ongeveer aan denken.
Afbeelding

De eerste stap is om naast de bugfixes de website nog wat interessanter te maken, denk aan een directe preview van de Livestream-pagina en de toevoeging van een teams/rijders pagina, ook is er achter de schermen hard gewerkt aan het maken van een eigen SRVN wiki-pagina. Deze is in grote lijnen al klaar met alle informatie omtrent SRVN en Simrace games. De pagina geeft antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Uitslagensysteem
Qwedo Webdevelopment is bezig met het ontwikkelen van een uitslagensysteem. Met dat systeem kunnen we de standen en uitslagen weer netjes op de site koppelen. In de tussentijd zijn de standen en uitslagen wel inmiddels te bekijken, het betreft een tijdelijke oplossing maar op elke 'Algemene informatie' pagina van het betreffende kampioenschap vind je onderaan in de openingspost.

Enquête
Het is wellicht wat vroeg, maar we zijn bezig met het vormgeven van een enquête, die we halverwege dit seizoen willen gaan verspreiden, dit voor jullie input. Want die vinden wij erg belangrijk, wat vind je leuk? Wat lijkt je leuk? Wat kan er beter?

Eendaags-evenementen
Naast de vaste kalender zijn er ook diverse data ingepland voor de zogehete eendaags-evenementen. Te beginnen met 13 mei, als we weer een Race of Champions gaan houden. Er zijn ook de plannen om een SRVN500 te gaan houden op een baan zoals Indianapolis. En ook hier geldt, mocht je zelf leuke ideeën hebben, geef het dan vooral aan. Meer informatie volgt!

Oranje namen
We krijgen soms de vraag wie nu precies wat doet binnen de Organisatie, er zijn relatief veel oranje namen, maar dat komt omdat de 1 wat meer doet dan de andere. De één is bezig met protestbesprekingen en de andere is juist weer bezig met het vormgeven van de reglementen of andere dagelijkse bezigheden van de vereniging. We zullen een Organogram gaan maken en deze neerzetten.

Ledenpassen
Wellicht hadden jullie ze al gezien, de ledenpassen! Ze zien er geweldig uit, ze zijn van plastic, dus het zijn geen slappe kartonnen kaartjes of iets dergelijks. Deze passen zullen aankomende vrijdag gegeven worden aan de mensen die aanwezig zijn, de overige passen zullen per post verstuurd worden.

Simrace.TV
We kunnen met trots melden dat we een samenwerking met Simrace.tv hebben. Dit houdt in dat er aankomende donderdag een eerste pilot met dit ingewikkelde maar zeer goed functionerende systeem hebben. Het Livestream-systeem werkt opzich prima, maar de kwaliteit laat soms wat te wensen over. Nu hebben we een systeem wat beter moet werken en waarmee er ook meer mogelijk is.

SRVNtv MAG
Naast de diverse Livestreams van de gereden races gaat SRVN ook een maandelijks Magazine maken, dit ook in videovorm. Hierin komen korte samenvattingen van de gereden races in de betreffende maand, een audio-interview met een rijder en een leuke verrassing als afsluiter. Binnen deze week moet de eerste versie van het videomagazine online komen.

Dit voor nu!Plaats reactie