Update vanuit het Bestuur [april 2019]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1259
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur [april 2019]

Bericht door SRVN » 02 apr 2019, 22:13

Openbare notulen maart 2019

Het bestuur heeft laatst weer vergaderd, hierbij de meest relevante uitkomsten.

Simulatorweekend 5-6 oktober
Via Jeroen Huisers werden wij geïnformeerd over een simulatorweekend dat gehouden wordt in Nieuw-Vennep. Waarbij zowel commerciële als non-commerciële instanties een stand kunnen hebben. SRVN is geïnteresseerd om daaraan deel te nemen. De precieze invulling moet nog vanzelfsprekend gedaan worden, maar we doen graag een oproep aan leden die hier namens SRVN bij willen zijn.

ALV
Het blijkt vrij lastig te zijn om een datum te prikken voor de voorjaars-Algemene Ledenvergadering. Diverse opties zijn al de revue gepasseerd maar vanwege drukke agenda's van zowel bestuursleden als de beoogde locaties, hebben we nog geen definitieve dag kunnen prikken, we houden jullie op de hoogte!

Lage opkomst LMP3
Bij de tweede race van het seizoen waren er slechts 13 man aanwezig. Hierom gaat er een nieuwe regel toegevoegd worden aan het ARR. Naast de regel van de minimale inschrijvingen voor de start van een kampioenschap gaat er ook ingesteld worden dat als we 2 races minder dan 15 man aan de start hebben, dat we dan het kampioenschap afkappen. Dit gaat dan per direct in, dus kom, als je je hebt ingeschreven, graag opdagen!

Endurance
Het afgelopen (pilot) seizoen liet wederom zien dat er (te) weinig animo is voor een compleet Endurance kampioenschap. Het advies richting de KC voor 2019-2 is dan ook om niet een kampioenschap in te richten hiervoor, maar wellicht wel 1 groot evenement te organiseren.

ROC
De ROC werd op een zaterdag gehouden, door de lage opkomst is besloten om dit te betitelen als een testevenement en in de zomerstop een hernieuwde poging te wagen, met hopelijk een betere opkomst!

SRVN 500 - 30 juni
Je kunt je inmiddels inschrijven voor de SRVN 500!Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”