Update vanuit het Bestuur [oktober 2018]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1214
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur [oktober 2018]

Bericht door SRVN » 09 okt 2018, 09:36

Het is al een tijdje gelden dat we een update hebben uitgebracht vanuit het bestuur. Binnenkort is het weer tijd voor de ALV, dit keer in Nijmegen. Deze staat gepland op 3 november en we hopen zo veel mogelijk nieuwe en bekende gezichten te begroeten die dag. Je kunt je nog altijd aanmelden, en doe dit ook vooral want dit zijn leuke momenten om eens de gezichten achter de namen van het virtuele asfalt te zien.

City Sim Racing in Maastricht

Op 22 september was het dan zover! In samenwerking met City Sim Racing werd er een heuse Endurance race georganiseerd door de straten van Maastricht. SRVN heeft geholpen bij het opzetten van de servers en deze race werd voorzien van een livestream. We kijken terug op een geslaagd evenement waarbij we een hoop mensen enthousiast hebben kunnen maken voor simracen.

Poll Sebring

Studio 397 heeft een prachtige versie uitgebracht van Sebring. Zoals bekend is er een mix van gratis en betaalde content en dit gelaserscande van Sebring is betaalde content. We vonden het daarom wel op zijn plaats om dit eerst aan de leden voor te leggen en door middel van een poll jullie de keuze te geven. Vrijwel unaniem kozen jullie ervoor om met de nieuwe versie te rijden. Dit betekent dat we deze versie op de servers hebben draaien en dit circuit zal moeten worden aangeschaft.

Lag problemen

We zijn al een tijd druk bezig met het verhelpen van de lag problemen die er sinds dit seizoen zijn ontstaan. Zo heeft de server al een nieuw IP adres gekregen en is het oude blok verwijderd. Helaas zijn de problemen er nog steeds ondanks diverse updates. We zijn nu in conclaaf om eventueel te kijken naar de optie om de server te voorzien van een SSD om hierdoor de prestaties te verbeteren.

De nieuwe site is hier!

Hèhè, eindelijk kunnen we een iets laten zien voor wat betreft de nieuwe website. Het is nog een lite versie van de site, die nog flink gaat worden uitgebreid maar we zijn blij dat we nu iets kunnen tonen dat goed werkt. Het is nog een lange weg naar de uiteindelijke versie maar deze milestone wilde we toch graag even delen.Plaats reactie