Update vanuit de Organisatie [november 2011]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1226
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit de Organisatie [november 2011]

Bericht door SRVN » 30 nov 2011, 18:18

Vorige week heeft de Organisatie van SRVN weer een vergadering afgehouden. Normaal gesproken brengen we leden hiervan niet op de hoogte, maar daar willen we op deze manier verandering in brengen. Het werd ons duidelijk dat er veel vragen waren rondom de invulling en voortzetting van SRVN. We hopen via dit bericht een deel van die vragen te beantwoorden.

Proloog
Allereerst zijn we tevreden met het verloop van de Proloog. De ene maand mag dan iets populairder zijn dan de andere maand, de races verlopen goed en de twee voormalige groepen mixen prima. Dat geeft ons vertrouwen in de toekomst. We kijken dan ook uit naar de races in december. We maken ons wel een beetje zorgen om de opkomst van ingeschreven rijders in de reguliere F1 en GT races.

Website
Op website gebied is er veel veranderd in de plannen de afgelopen maanden. Helaas heeft Stefan het schip verlaten, waardoor een deel van website (de ‘achterkant’) af zal hangen van externe league management systemen. We zijn onze opties daarvoor nog aan het overwegen. De ‘voorkant’ is in ontwikkeling bij A-Side. SRVN zal daarom in het nieuwe jaar uitbreiden met onder andere een nieuwspagina. Tevens is er nu ook LiveTiming via LiverRacers. Een mooie toevoeging zo vinden we zelf.

Kampioenschappen
Vanwege het uitblijven van rFactor 2 moeten we wederom op zoek naar een tijdelijke oplossing. We gaan zodoende in 2012 beginnen met een halfjaarlijks kampioenschap. Hierin zal de F1 hoogst waarschijnlijk ondersteund worden door een kleinere formule klasse en de GT’s door een toerwagenklasse. Tevens willen we onze blik verbreden door te onderzoeken of andere spellen wellicht een plaats kunnen krijgen binnen SRVN. We willen in december al gaan testen met RACE 07 (WTCC!) en denken ook aan iRacing en wellicht C.A.R.S.

Contributie
De contributie voor het lid zijn/worden van SRVN zal hoogstwaarschijnlijk per jaar worden geregeld, dus niet per seizoen. Ben je eenmaal lid, dan behoud je dat lidmaatschap tot het einde van het jaar.

SRVN zal naar de toekomst toe notulen blijven publiceren om zo onze leden te informeren over en betrekken bij de werkzaamheden achter de schermen.Plaats reactie