Update vanuit het Bestuur [januari 2018]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1214
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur [januari 2018]

Bericht door SRVN » 30 jan 2018, 09:19

Maandag 8 januari heeft het bestuur vergaderd, dit zijn de belangrijkste uitkomsten.

Kalender:
Er is besloten om het aantal evenementen in een seizoen terug te schroeven naar 6. In een eerdere notulen was het idee om 7 evenementen te houden, maar het bestuur heeft besloten dit te verlagen naar 6 zodat we beter uitkomen. Het plan is om de kampioenschappen te laten eindigen voor de SRVN 500. En daarna meer one time events te organiseren tot de zomerstop. De volledige kalender zal spoedig openbaar worden gemaakt.

Contributie:
Een nieuw jaar betekent ook weer tijd voor de contributie. Er is recent al een topic aangemaakt als reminder, en ook in deze openbare notulen vragen wij hier jullie aandacht voor. Het is belangrijk dat de contributie vóór aanvang van de eerste race is gedaan anders kun je niet deelnemen aan het kampioenschap, tot dit is gedaan.

NK GT Licenties:
Afgelopen seizoen tijdens het eerste NK Clio waren er de licentieraces. Dit gaan we vervangen doormiddel van een e-learning van de KNAF. Alle deelnemers aan het NK GT zijn verplicht om deze test te doen en kunnen pas deelnemen aan het NK als zij hiervoor zijn geslaagd. Verdere details over dit theorie examen zullen spoedig worden geplaatst op het forum.

SRVN op de Race Expo
Er zijn wellicht mogelijkheden om samen met de Knaf op de Race Expo (03-04 maart) te staan. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste leden om, naast enkele leden van het Bestuur, SRVN te vertegenwoordigen. Denk aan: begeleiden van aspirant leden op een racesim, vragen beantwoorden, flyers uitdelen op de stand etc.Plaats reactie