Update vanuit het Bestuur [september 2017]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1244
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur [september 2017]

Bericht door SRVN » 06 sep 2017, 14:01

Een extra vergadering is er gehouden door het Bestuur om de eerste races te evalueren, in het bijzonder het NK Clio.

NK Clio
Het Bestuur is blij hoe de eerste NK wedstrijd verliep. Het was best een opgave om alle standen te verwerken, maar dit is vooral een kwestie van wennen. De voorkeur is er om meerdere personen de servers te laten bedienen. Hoewel er slechts één persoon fysiek de server 'in' kan, zal er binnen de serverbeheerdersgroep gekeken worden naar een soepelere samenwerking op zo'n NK race-avond.

De verwerking van de punten ging ook prima, ons huidige resultatensysteem kan niet de puntentelling aan van het NK Clio, vandaar dat het 'handmatig' verwerkt wordt en in een .pdf geplaatst wordt. Dit gaat nog gekoppeld worden naar de Algemene standen en uitslagen op de frontpage.

GT
Om de GT klasse überhaupt doorgang te laten vinden, zijn er wat regelaanpassingen doorgevoerd, dit had het gewenste effect, want we hebben genoeg rijders om de klasse te starten. Echter is het niet de meest gewenste aanpassing. Na de eerste race wordt er beoordeeld wat en hoe we bepaalde zaken het beste kunnen aanpassen in de .hdv files. Achter de schermen wordt dit al getest.

F2000
Bij de tweede race tijdens de seizoensstart van de F2000 was er een behoorlijke startcrash. Er zijn vragen opgekomen of er geen herstarts gedaan worden. De policy is en blijft: Géén herstarts.

Radical
Geen opmerkingen.

ALV
Een tijd geleden hadden we de 'Save the Date' al uitgestuurd voor onze komende Algemene Ledenvergadering. (21 oktober - Amsterdam) Een topic zal snel geopend worden. De positie van penningmeester is volgens ons 'Rooster van aftreden' verkiesbaar. Lars geeft aan dat hij zich graag herkiesbaar stelt.Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”