Update vanuit het Bestuur (2) [juli 2017]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1195
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur (2) [juli 2017]

Bericht door SRVN » 26 jul 2017, 16:19

NK Clio
We zijn druk bezig met het invullen van de NK Clio. Zoals verwacht hebben we een hoop (nieuwe) aanmeldingen gehad en dit brengt extra uitdagingen met zich mee. Zoals het er nu naar uitziet zullen we in twee servers gaan rijden. De kwalificatie in beide servers zal bepalen wie er in server 1 rijdt en wie in server 2. We werken nog aan een goed puntensysteem waarbij er wordt gedacht aan een systeem dat gebruikt wordt in de NASCAR.

Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn de eerste data bekend voor de licentie races. We zijn hier wat vroeger mee vanwege de vakanties en willen iedereen de kans geven om hier aan mee te kunnen doen. Meer informatie in de racetopics.

Overige kampioenschappen
Door het succes van het NK Clio lopen de andere kampioenschappen wat achter qua aanmeldingen. We willen dat er minimaal 20 aanmeldingen zijn om een kampioenschap door te laten gaan. Daarom hebben we bepaald dat de deadline voor wat betreft het aanmelden 6 augustus is. De deadline voor het inleveren van de skins is op 13 augustus. Je hoeft bij het inschrijven de GT’s nog niet direct de autokeuze door te geven, zolang je dit maar bekend maakt voor 13 augustus als de skins moeten worden ingeleverd.Plaats reactie