Update vanuit het Bestuur [juli 2017]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1213
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het Bestuur [juli 2017]

Bericht door SRVN » 11 jul 2017, 19:35

[b]Nieuwe website[/b]
We zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het bouwen van de nieuwe website. Er zit progressie in en we zijn op het punt beland dat de structuur staat en we ons kunnen richten op het bouwen van de frontpage. De huidige programmeur heeft straks minder tijd dus we willen een oproep doen aan de leden die hiermee zouden willen helpen. Een oproep volgt spoedig hiervoor.

[b]NK Simracen[/b]
Het grote nieuws de afgelopen maand was natuurlijk de samenwerking met de KNAF en het daarbij horende NK Simracen. We hebben ervoor gekozen om dit te gaan doen met de Renault Clio en hiervoor de DTCC te vervangen. Er zullen licentieraces komen om je te kwalificeren voor het NK simracen. Het kampioenschap zal bestaan uit 6 evenementen met elk twee races, 12 races in totaal dus. De races zullen twee keer 25 minuten zijn, waarbij de top 8 van race 1 wordt omgedraaid. Binnenkort meer informatie hierover.

[b]Radicals in plaats van Porsche’s[/b]
We hebben ervoor gekozen om vanaf komend seizoen te rijden met de Radicals in plaats van de Porsche’s. De reacties zijn erg positief over deze auto en we verwachten dat dit een mooie toevoeging zal zijn.

[b]GT’s en F2000[/b]
Verder gaan we door met de GT’s en F2000. Elk kampioenschap zal vanaf komend seizoen een staande start hebben. We zijn er gedurende het afgelopen seizoen achter gekomen dat er teveel problemen zijn om de races met een rollende start te laten beginnen. Op deze manier hopen we geen last meer te hebben van terechte/onterechte straffen vanuit rFactor 2.

[b]Start seizoen 2017-II[/b]
Seizoen 2017-II zal beginnen op zondag 27 augustus. De hele kalender en inschrijvingen zullen later deze week worden geopend. Ook zullen er weer polls komen voor circuits waar de leden uit kunnen kiezen voor het aankomende seizoen.

[b]Zomerstop activiteiten[/b]
Helaas zien wij ons genoodzaakt om de SRVN Ladies Cup te cancelen. Er is helaas niet genoeg animo om er een leuk evenement van te maken. Wellicht kunnen we dit in de toekomst nog eens proberen. Verder is het idee geopperd om tijdens de zomerstop eens een uitstapje te maken naar Dirt 4, zoals we vorig jaar al eens deden met Dirt Rally. Hier zal binnenkort een topic voor komen. Verder zijn de servers ingesteld met de kampioenschappen voor komend seizoen zodat je alvast kunt beginnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

[b]ALV[/b]
De volgende ALV zal plaatsvinden op zaterdag 21 oktober bij Bleekemolen in Amsterdam. Zet het alvast in je agenda!Plaats reactie