Update vanuit het bestuur [maart 2017]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1241
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het bestuur [maart 2017]

Bericht door SRVN » 22 mar 2017, 22:51

Er is weer vergaderd door het bestuur en hieronder een verslag van deze vergadering.

ALV
Op zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering. Het mag inmiddels duidelijk zijn dat dit iets anders wordt aangepakt vanwege het vijfjarig bestaan van SRVN. Meer informatie kun je vinden in dit topic. Voor de komende ALV mag er weer gestemd worden op een nieuw bestuurslid. Zie dit topic voor meer informatie. Tevens is het weer tijd voor de kascontrole. Ook zal er een stemronde plaatsvinden voor een verandering ij het Huishoudelijk Reglement. Iedereen is welkom vanaf 11 uur, de ALV zal starten rond een uur of 2. Naar verwachting zal er een leuke scoop te bewonderen zijn.

Safety Car start
Sinds dit seizoen wordt er in de GT en F2000 gestart met de Safety Car start. Bij de GT heeft dit tot op heden voor geen problemen gezorgd, maar er waren wel wat problemen bij de F2000. Op Indianapolis kreeg een aantal rijders een stop & go en op Croft konden we geen gebruik maken van het systeem van rFactor. We hebben gekeken naar het probleem en de eventuele oplossingen en zijn tot de conclusie gekomen dat we hier geen 100% oplossing kunnen vinden voor dit seizoen. We gaan proberen zoveel mogelijk uit te sluiten en dit te proberen voorkomen, maar 100% uitsluiten kunnen we niet. We zijn ook van mening dat het handmatig doen zoals op Croft niet haalbaar is voor elke race. We vinden dit erg vervelend, maar zullen voorlopig het systeem van rFactor 2 zelf blijven gebruiken. Voor zover bekend zijn er geen problemen geweest bij de F2000 races op Zandvoort, dus hopelijk werken de aanpassingen.

Club Races
Jos van der Sterren is met het idee gekomen om Club Races te organiseren bij SRVN. Deze wedstrijden worden georganiseerd voor nieuwe leden en beginnende simracers. Het idee hierachter is om deelnemers te laten wennen aan rFactor 2 en het rijden binnen SRVN. We beginnen met 3 races die om de 3 weken plaatsvinden op de dinsdagavond met de Clio’s als mod. We komen spoedig met een officiële aankondiging en alle details voor wat betreft de Club Races.Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”