Update vanuit het bestuur [februari 2017]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1241
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het bestuur [februari 2017]

Bericht door SRVN » 02 feb 2017, 17:20

Afgelopen maandag heeft het bestuur weer vergaderd. Hieronder volgen de besproken punten.

2017-I
De inschrijvingen van 2017-I zijn weer goed gevuld. De mods zullen naar verwachting ten tijde van publicatie van deze notulen al te downloaden zijn. Achter de schermen wordt verder gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Herindeling forum
We zijn van plan eens kritisch te kijken naar de opbouw en de indeling van het forum. Momenteel bestaat het forum uit veel verschillende secties, waardoor men snel het overzicht kan verliezen. Door het forum compacter en overzichtelijker te maken hopen we dit op te lossen.

Racecommissie
De racecommissie werkt aan een update van het algemeen racereglement (ARR). Race starts zullen hierbij door de RC worden gecontroleerd. Tevens zal er harder worden opgetreden tegen leden die zich niet afmelden voor races en niet op komen dagen op de race avond.

ALV/LAN
We hopen de aankomende ALV voor leden geheel kosteloos te organiseren. SRVN betaalt in dat geval het eten en eventuele consumpties. Exacte berekeningen dienen nog te worden gemaakt, dus dit staat nog niet definitief vast. In ieder geval hopen we in het kader van het 5-jarig bestaan van SRVN iets terug te kunnen geven aan de leden. Wel dienen leden die na de ALV blijven voor de LAN-party zelf een deel van die kosten te betalen.

Tevens zal worden geprobeerd 1 á 2 racesimulators van UGX te huren tijdens de ALV/LAN.

Avondraces
In het kader van vernieuwing is besloten om 2 races in het aankomend GT kampioenschap in de (ingame) avond/nacht te laten plaats vinden. Sebring zal worden verreden in de avond, en de race op Spa in de nacht. Vanzelfsprekend is het gebruik van de koplampen tijdens nachtraces verplicht.

Clubraces
Om voornamelijk nieuwe leden extra racetijd te gunnen buiten de kampioenschappen om zullen er clubraces worden georganiseerd. Eens per maand op een dinsdagavond zal de Renault Clio worden gebruikt voor 3 korte races.Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”