Update vanuit het bestuur [november 2016]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1161
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het bestuur [november 2016]

Bericht door SRVN » 17 nov 2016, 15:12

De openbare notulen van 14 november 2016

Er is verder vergaderd over de Roadmap seizoen 2017-I en hier zijn ook wat beslissingen genomen. Hieronder de punten per kampioenschap.

GT:
- We rijden ook komend seizoen met de GT mod van URD. De GT auto's van Enduracers zijn te oud en vormen niet een zekere meerwaarde t.o.v. de huidige mod. Er gaat getest worden of er auto's sneller zijn dan anderen. Maar dit willen we eerst zeker weten en eventueel kijken of we de BoP kunnen aanpassen. Mocht dat niet lukken, dan kán er worden overwogen om een auto niet beschikbaar te stellen voor komend seizoen.

- We willen de november en decembermaand op de 'vrije' zondag testevenementen gaan gebruiken om de Safety Car start te testen. Mochten er hier geen problemen worden ondervonden gaan we deze startprocedure invoeren voor het aankomende GT seizoen.

Porsche Cup:
- De update van de Porsche Cup moet nog uitvoerig worden getest, als hier geen problemen worden ondervonden rijden we komend seizoen met deze update van de mod.

Openwheeler:
- Er komen nog twee testevenementen voor de zondag. Nog een extra testevenement van de Super Formula op 27 november. Daarna willen we nog een test doen met de Formule Ford op 11 december, waarna we een beslissing gaan nemen voor wat betreft 2017-I.

Circuits 2017-I:
- We hebben een eerste selectie gedaan van bruikbare circuits voor het komende seizoen. Een aantal (nieuwe) circuits gaan eerst getest worden en zodra dit allemaal duidelijk is, komt er weer een poll waar leden uit kunnen kiezen.