Update vanuit het bestuur [oktober 2016]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1244
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het bestuur [oktober 2016]

Bericht door SRVN » 18 okt 2016, 14:49

De openbare notulen van 17 oktober 2016

Wijzigingen in het bestuur
Tijdens de ALV is gestemd om een positie binnen het bestuur. Martijn Huisers kreeg hierbij de meerderheid van de stemmen en neemt hiermee de positie in van Yoeri Gijsen.

Tevens heeft Jan Wim Ensing vrijwillig besloten zijn taken binnen het bestuur neer te leggen. Dit besluit bleek al enige tijd in de lucht te hangen, maar blijft een jammerlijke situatie.

Het bestuur wil zowel Yoeri Gijsen als Jan Wim Ensing hartelijk danken voor de inzet in de afgelopen 5,5 jaar. Tevens heet het bestuur Martijn Huisers welkom en kijkt het vooruit naar de toekomst.

Tijdens de ALV van 2017-I zal voor de vacante bestuurspost een verkiezing worden uitgeschreven.

Organisatorisch verandert er daarnaast het één en ander. Zo houdt de kampioenschapscommissie op te bestaan. In plaats daarvan neemt het bestuur een meer centrale rol in de coördinatie van de kampioenschappen. Wel zal er gebruik worden gemaakt van 'teams' van leden die zich bezig zullen houden met het testen (en maken) van mods, circuits, etc.

Evaluatie ALV:
Het idee om de leden thema’s te laten opschrijven en daar in groepjes mee te gaan discussiëren werkte goed. Het duurde echter wel lang doordat er over elk punt werd gediscussieerd en we hierdoor in tijdnoot kwamen. Dit willen we gaan finetunen voor de volgende alv.

Er was wat onduidelijkheid over het insturen van volmachten. Dit gaan we anders aanpakken in de toekomst door wat kleine aanpassingen in de instructie tekst. Meer informatie bij de eerste volgende alv.

We hebben gesproken over de volgende alv. Dit willen we op een andere locatie gaan doen en hier een LAN aan koppelen, waardoor het een weekend wordt. Er komt binnenkort een poll om te kijken wat leden van dit idee vinden.

Roadmap seizoen 2017-I:
Met het oog op de toekomst zijn we begonnen met een roadmap richting 2017. We gaan door met de huidige kampioenschappen, het enige dat nog openstaat is een eventueel open wheeler kampioenschap.

GT:
De mod en het format blijft hetzelfde. We willen wel gaan kijken of we de startprocedure kunnen veranderen. Nu is het zo dat de leider bepaalt wanneer we van start gaan en we willen gebruik gaan maken van de saftey car start. Dit gaan we eerst goed testen om niet voor eventuele verassingen te staan in het komende seizoen.

DTCC:
Auto’s blijven hetzelfde, we willen af van de dobbelsteen en elke race wordt de top 15 omgedraaid. De puntentelling voor de tweede race wordt wel anders. Op dit moment is de puntentelling voor race 2 als volgt: 20-15-11-8-6-5-4-3-2-1. Dit willen we veranderen naar: 15-12-10-8-6-5-4-3-2-1. Hierdoor wordt race 1 belangrijker en loont het ook nog minder om je in race 1 te laten terugzakken voor een goede uitgangspositie voor race 2. De templates van de Focus zullen worden aangepast, op dit moment staat er Dunlop sponsoring op de auto en dit wordt veranderd in de klassesponsor.

Porsche Cup:
We gaan eerst de nieuwe update testen en dan bepalen we of we hierop overstappen voor volgend seizoen. We zijn erg tevreden over dit kampioenschap, maar we willen een paar dingen aanpassen. De kwalificatie wordt een 10 minuten vrije kwalificatie net zoals in het GT kampioenschap. De tweede kwalificatie vervalt, de top 8 van race 1 wordt omgekeerd maar de puntentelling van race 1 en race 2 blijft gelijk.

Open wheeler:
We zijn druk aan het testen en we wachten ook de ontwikkelingen af wat betreft nieuwe open wheeler mods. Begin december willen we uitsluitsel geven of er een open wheeler kampioenschap komt of niet.

Gastrijders bij SRVN:
Gastrijders waren een discussiepunt tijdens de afgelopen alv. Vanaf 2017-I is het toegestaan om maximaal 2 races per klasse in een seizoen mee te doen. Na die twee races dien je jezelf in te schrijven om verder mee te kunnen doen.Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”