Update vanuit het bestuur [september 2016]

Gesloten
Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1161
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update vanuit het bestuur [september 2016]

Bericht door SRVN » 12 okt 2016, 20:23

De openbare notulen van 19 september 2016

De voorbereidingen voor de ALV lopen voorspoedig. De laatste materialen worden geregeld, zoals bekers en de beamer. De locatie wordt Amsterdam, net als vorige keer. We houden de andere optie in gedachten voor volgende keer. Er zijn tevens twee kandidaten voor het opvolgen van Yoeri: Martijn Huisers en Thierry van der Heijden.

Ook Jan Wim heeft aangekondigd zijn taken neer te willen leggen bij de ALV van 2017-I of eerder. Verschillende leden hebben zich al gemeld voor het invullen van individuele taken zoals het maken van mods, templates en het doen van testwerk. Daarvoor dank. Denk jij ook een rol te kunnen vervullen op deze of andere gebieden, neem dan contact op met het bestuur of één van de bestuursleden.

Het IndyCar Kampioenschap stelt teleur. De opkomst is dramatisch laag. Zodoende is besloten het seizoen halverwege te af te breken. Spa zal de laatste ontmoeting zijn. Er wordt gekeken naar een oplossing voor volgend seizoen. Dit seizoen zullen de overige IndyCar-data worden gebruikt voor het testen van mods of het organiseren van nieuwe evenementen.

Er is nog even gekeken naar de GT-mod en of we daar volgend seizoen mee door willen, aangezien er steeds meer interessante GT-mods uit worden gebracht. Daarover is nog geen beslissing genomen. Voorlopig is URD in ieder geval prima.

De website loopt wat vertraging op. De oorzaak ligt onder andere bij privé-redenen en vertraging bij het aanleveren van onderdelen.