Extra update vanuit het bestuur

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1161
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Extra update vanuit het bestuur

Bericht door SRVN » 07 sep 2016, 20:53

Via deze extra update wil het bestuur leden extra aandacht vragen voor de huidige situatie binnen het bestuur en voorgenomen plannen om deze te wijzigen.

Twee bestuursleden - Yoeri Gijsen en Jan Wim Ensing - hebben aangegeven op te willen stappen. Eén van de redenen voor dit vertrek is een gebrek aan motivatie als gevolg van onrust en communicatie daarin.

Yoeri zal bij de eerstkomende algemene ledenvergadering aftreden. Binnenkort verschijnt hierover meer op het forum. René en Jan Wim hebben eind augustus elkaar ontmoet voor een overleg. Daaruit is gekomen dat Jan Wim, ondanks zijn besluit zo spoedig mogelijk op te stappen, in ieder geval zijn termijn afmaakt, taken afstoot en dan in maart/april 2017 een keuze maakt of hij zich opnieuw verkiesbaar stelt of niet.

Doorgaan op de huidige weg wordt door ons als niet wenselijk geacht. We zullen daarom als bestuur enerzijds meer regie nemen over de vereniging, maar ook anderzijds bepaalde zaken afstoten. Dat betekent onder andere dat we strenger zullen optreden op het forum waar het persoonlijke aanvallen, stookgedrag, misbruik van topics en dergelijke betreft. Mogelijk worden leden tijdelijk de toegang tot het forum ontzegd. In het uiterste geval - we hopen dat het nooit zover komt - zal dat betekenen dat er leden geroyeerd zullen worden al gevolg van hun houding en gedrag tegenover andere leden.

Daarnaast wordt er de komende maanden een visie/werkplan opgesteld voor de jaren 2017/2018. Zodra daar meer nieuws over is, zal dit gecommuniceerd worden.

Het vertrek van Yoeri betekent dat er een nieuw bestuurslid gezocht wordt, dat vanaf oktober plaats wil nemen in het bestuur van SRVN. Daarnaast wordt er voor de sportcommissie versterking gezocht. Tevens betekent het neerleggen van taken door Jan Wim dat er mensen gezocht worden die mods willen maken, uitslagen willen bijwerken, wedstrijden willen leiden en simracenieuws willen plaatsen.

Tot zover. Heb je naar aanleiding van dit stuk vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het bestuur of individuele bestuursleden.