Update van het Bestuur [juni 2020]

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1264
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Update van het Bestuur [juni 2020]

Bericht door SRVN » 09 jun 2020, 22:13

In de afgelopen weken is er regelmatig vergaderd, dit zijn de belangrijkste uitkomsten.

Inventarisatie uitbreiding portfolio
Het simracen is vanwege de coronacrisis in een stroomversnelling gekomen. Sinds 2014 is SRVN exclusief verbonden aan rFactor 2. Maar het kan geen kwaad om de horizon eventueel te verbreden. Daarom is er een inventarisatiepoll opgestart om te bekijken of er vanuit de huidige leden een wens is om naast rFactor 2 ook andere simulaties aan te spreken. Waarbij gezegd moet worden dat de huidige leden van SRVN in de basis juist niet de doelgroep is van de andere simulatoren, dit is juist een groep die we wellicht nog niet aanspreken op dit moment.

SRVN Evenementen
Er staan door verschillende projectgroepen geweldige evenementen op de planning. Te beginne met de SRVN 500 die op 21 juni georganiseerd wordt. Gevolgd door de 2.4 uur van Le Mans op 5 juli. Diverse vergaderingen en actiepunten zijn inmiddels gedaan om de evenementen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aftrap ZomerCup
De KC heeft samen met de andere commissies een ZomerCup vormgegeven, waardoor SRVN, na de SRVN 500 en de 2.4u van Le Mans nog meer aanbiedt voor haar leden. Dit moet als tussenseizoen gezien worden voorafgaand aan het seizoen 2020-2 dat na de zomer gaat starten. Deze ZomerCup biedt tevens een mogelijkheid om de nieuwe portal van de website te testen, waarbij je je via dat portal kunt aanmelden voor het kampioenschap, in plaats van de manieren zoals we tot op dit moment gewend waren. Zeer spoedig verwachten we die inschrijvingen te kunnen openen.

Internationale rijders
SRVN heeft vanaf de start aangegeven dat de leden Nederlands moeten kunnen spreken.
Dit is nog steeds zeer gewenst. Vanuit het huidige Huishoudelijk Reglement kunnen internationale rijders echter niet geweigerd worden. Hiertoe is besloten dat internationale rijders zich wel mogen aanmelden bij SRVN, mits zij een teamgenoot hebben die wél Nederlands spreekt, om zo essentiële informatie over te kunnen brengen. Het is niet het doel van SRVN om de officiële communicatie Engelstalig te doen en we raden het dan ook sterk aan dat leden de Nederlandse taal begrijpen. Het bestuur is zich aan het beraden om eventueel het Huishoudelijk Reglement aan te passen, welke via een stemronde in de ALV zou moeten worden bekrachtigd.Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”