Installeren GT Mod

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Installeren GT Mod

Bericht door Maarten van Eldik » 23 jul 2015, 16:48

Ik krijg ingame nog steeds de melding "Mod not found" nadat ik het wachtwoord heb ingetypt.

Ik heb de vMod van http://www.srvn.nl/nieuws/978/20 wel gewoon geinstalleerd. Kan het zijn dat ik alsnog bestanden mis?



Tijmen Berends
Berichten: 211
Lid geworden op: 27 dec 2014, 18:34
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Duiven

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Tijmen Berends » 23 jul 2015, 17:10

Als je met je muis op de mod gaat staan in mod manager staat er wat er nog mist misschien kun je dat proberen

Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Maarten van Eldik » 23 jul 2015, 17:20

Daar staat niks meer, want ik heb de mod wel kunnen installeren.
Alleen in rf2 staat er Mod not found.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2401
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Albert van Mourik » 23 jul 2015, 18:06

Welke wagens heb je, de 1.95 of de 1.97 versie?

Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Maarten van Eldik » 23 jul 2015, 18:25

Ik had in eerste instantie de 1.97, maar daarmee kon ik de vMod niet installeren. Nu heb ik dus de 1.95.

Gebruikersavatar
Tom Schenkels
Berichten: 417
Lid geworden op: 30 dec 2014, 14:05
Racestuur: Thrustmaster TX Wheel
Locatie: Puttershoek

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Tom Schenkels » 23 jul 2015, 18:34

Als je versie 1.97 van de EGT mod hebt geïnstalleerd, wordt de vMod automatisch gedownload als je de server in gaat. Ik neem aan dat het linkje naar de vMod in het nieuwsbericht niet is geüpdatet. De server draait wel 1.97.

Dus 1.95 en de vMod die je nu hebt deïnstalleren. 1.97 installeren en dan kan je als het goed is gewoon de test server in :thumbs_up:

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2401
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Albert van Mourik » 23 jul 2015, 18:40

Wat Tom zegt inderdaad, de 1.95 en aanhangende mod zijn niet meer voor de server.

Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Installeren GT Mod

Bericht door Maarten van Eldik » 23 jul 2015, 19:40

Na het installeren van de 1.97 werd inderdaad de vMod vanzelf gedownload.

Bedankt voor de hulp! :D

Plaats reactie