G29 Stuur uitslag probleem

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Manuel Willems
Berichten: 113
Lid geworden op: 27 jun 2018, 21:57
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Eijsden

G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Manuel Willems » 23 okt 2018, 21:02

Hoi,

Ik heb een probleem met mijn G29 in RFactor2, de stuur uitslag op mijn stuur is groter dan de stuuruitslag van de auto. Ik kan haast mijn pitbox nog niet uitrijden zonder de muur te raken, maar ik heb wel mijn totale uitslag te pakken op mijn G29. Wat kan ik hier aan doen, had het aantal graden rotatie al eens op 900 gezet zoals in PC2 maar ook dit hielp niet.

Wil graag binnenkort eens mee trainen in een server, maar krijg nu geen probleemloos rondje neergezet.

Alvast bedankt

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk




Jarno de Visser
Berichten: 94
Lid geworden op: 09 jan 2017, 23:41
Racestuur: Fanatec CSW2.5, BMW GT2 Wheel.

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Jarno de Visser » 23 okt 2018, 22:13

Manuel Willems schreef:
23 okt 2018, 21:02
Hoi,

Ik heb een probleem met mijn G29 in RFactor2, de stuur uitslag op mijn stuur is groter dan de stuuruitslag van de auto. Ik kan haast mijn pitbox nog niet uitrijden zonder de muur te raken, maar ik heb wel mijn totale uitslag te pakken op mijn G29. Wat kan ik hier aan doen, had het aantal graden rotatie al eens op 900 gezet zoals in PC2 maar ook dit hielp niet.

Wil graag binnenkort eens mee trainen in een server, maar krijg nu geen probleemloos rondje neergezet.

Alvast bedankt

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk

De onderstaande setting in rFactor2 moet gelijk zijn aan je logitech rotatie setting van het stuur zelf.
Dus als in de logitech profiler je rotatie 900 is moet het ook 900 in rFactor2 zijn.


Afbeelding

Gebruikersavatar
Manuel Willems
Berichten: 113
Lid geworden op: 27 jun 2018, 21:57
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Eijsden

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Manuel Willems » 23 okt 2018, 22:21

Jarno bedankt, ik ga er morgen mee aan de slag, ik neem aan dat je met de profiler, het Logitech stuurprogramma bedoeld?. Ik laat morgen iets weten hoe het gegaan is.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk


Rudy Cuppen
Berichten: 36
Lid geworden op: 18 jul 2015, 11:17

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Rudy Cuppen » 23 okt 2018, 23:30

"Vehicle set" aan zetten!!

Gebruikersavatar
Manuel Willems
Berichten: 113
Lid geworden op: 27 jun 2018, 21:57
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Eijsden

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Manuel Willems » 24 okt 2018, 06:48

Rudy Cuppen schreef:"Vehicle set" aan zetten!!
Staat aan, maar werkt helaas niet.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk


Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2390
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Albert van Mourik » 24 okt 2018, 09:55

Kijk eens naar je uitslagen in rFactor2, onderin bij controls zie je wat je stuur en pedalen doen.

Die boog kan je ook afstellen.

Castrol Racing Team


Gebruikersavatar
Patrick Smid
Berichten: 338
Lid geworden op: 07 aug 2013, 00:06
Locatie: Hoogezand

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Patrick Smid » 24 okt 2018, 10:56

Als het na onderstaande nog niet naar wens is, zou nog wat kunnen proberen met de "steering lock" in de setup.

Gebruikersavatar
Manuel Willems
Berichten: 113
Lid geworden op: 27 jun 2018, 21:57
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Eijsden

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Manuel Willems » 24 okt 2018, 11:59

Ik ga ermee aan de slag, en laat mijn bevindingen weten.

Alvast hartelijk dank

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk


Gebruikersavatar
Manuel Willems
Berichten: 113
Lid geworden op: 27 jun 2018, 21:57
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Eijsden

Re: G29 Stuur uitslag probleem

Bericht door Manuel Willems » 24 okt 2018, 21:52

Ik ben weer een stap verder. Ik heb in het Logitech stuurprogramma geupdate, en toen kon RFactor2 ook selecteren. Vervolgens ook de set functie gebruikt, en gaat nu prima tot nu toe, heb maar enkele minuten kunnen testen.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (4) met Tapatalk


Plaats reactie