Bugje gevonden?

Martijn Huisers
Berichten: 315
Lid geworden op: 02 dec 2012, 16:37
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Lelystad

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Martijn Huisers » 10 jan 2016, 14:36

Jos Friemann schreef:Zit nu een bug in teamspeak
In teamspeak kan je niet meer bekijken wie in welk kanaal zit als lid zijnde, en dit deel is ook aangepast voor de Query, zodat ook op de site dit niet meer te zien is

Jos,

Dit was mijn schuld.
Iets te fanatiek op OK geklikt.
Probleem inmiddels verholpen.



Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 10 jan 2016, 16:18

Martijn Huisers schreef:
Jos Friemann schreef:Zit nu een bug in teamspeak
In teamspeak kan je niet meer bekijken wie in welk kanaal zit als lid zijnde, en dit deel is ook aangepast voor de Query, zodat ook op de site dit niet meer te zien is

Jos,

Dit was mijn schuld.
Iets te fanatiek op OK geklikt.
Probleem inmiddels verholpen.
Probleem is niet weg (denk ik), je ziet alleen wie er in hetzelfde kanaal zit op TS.
Voor de rest zie je niks

Gebruikersavatar
Jos Friemann
Berichten: 569
Lid geworden op: 17 feb 2012, 01:30
Racestuur: T500RS + Ferrari F1 Add-On
Locatie: Nieuw-Vennep

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jos Friemann » 10 jan 2016, 19:04

klopt albert
Martijn, dit is de "fout"

insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions)

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 22 jan 2016, 18:13

Geen mega ding, maar bij de GP Nederland is de URL niet gesloten, kleingeitje

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 22 jan 2016, 21:38

Team 1 op teamspeak heeft ineens een wachtwoord?

Martijn Huisers
Berichten: 315
Lid geworden op: 02 dec 2012, 16:37
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Lelystad

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Martijn Huisers » 22 jan 2016, 21:47

Albert van Mourik schreef:Team 1 op teamspeak heeft ineens een wachtwoord?
Geen idee wie dit gedaan heeft, maar ik heb het er gelijk afgehaald.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 17 apr 2016, 18:07

Pb gestuurd naar een hooggeplaatst persoon, kreeg netjes een pb terug.

Maar de verzonden pb van mij bleef in postvak uit staan, terwijl deze dus wel gelezen was.

Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 147
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Maarten van Eldik » 20 apr 2016, 08:06

Klein puntje, de plaatjes voor de tracklimits staan allemaal onder elkaar als ik via mijn telefoon kijk. Het kan verwarrend zijn, zo lijkt het alsof alles wat daar staat 'toegestaan'.

Heb nog niet kunnen checken of het op de gewone website wel goed staat.

viewtopic.php?f=92&t=2032 bijvoorbeeld.
Laatst gewijzigd door Maarten van Eldik op 21 apr 2016, 20:26, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Jan Wim Ensing
Berichten: 3952
Lid geworden op: 09 sep 2011, 17:40
Racestuur: Fanatec CSR Wheel
Locatie: Marum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jan Wim Ensing » 20 apr 2016, 09:57

Op de normale site is het goed. Het gebeurd wel vaker dat mobiel plaatjes anders worden ingeladen, ik denk niet dat het zo snel op te lossen is, helaas.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 20 apr 2016, 11:02

Plaatje met de wielen buiten de lijn, in principe altijd plaatje 2, is fout.
Omdat de juiste limit als eerste op de site gezet is, zal die ook in een ander aanzien, nu dus boven elkaar, als eerste afbeelding te zien zijn.

Verzonden vanaf de snelweg ergens in de zon, of niet natuurlijk.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 13 okt 2016, 13:54

Door het updaten naar nieuwe forum software kan het voorkomen dat het forum gedeeltelijk niet toegankelijk is.

Excuses voor het ongemak !

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 13 okt 2016, 14:14

Robert Bults schreef:Door het updaten naar nieuwe forum software kan het voorkomen dat het forum gedeeltelijk niet toegankelijk is.

Excuses voor het ongemak !
Update is succesvol uitgevoerd.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 22 nov 2016, 09:07

Tijdens een wijziging in het cookie protocol, is dit niet correct overgenomen door het forum.
Dit resulteerde in problemen met het inloggen.
Er is een backup terug gezet, maar helaas zijn er daardoor wel wat berichten van gisteren verwijderd.
Excuses hiervoor.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 04 dec 2016, 18:32

Ts viewer ligt eruit op forum

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 06 dec 2016, 16:47

Albert van Mourik schreef:Ts viewer ligt eruit op forum
Als TS viewer eruit ligt, dan ligt dan aan TS .. niet aan het forum :)

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 16 jan 2017, 11:54

Forum software bijgewerkt naar laatste versie.. gebruik de F5 toets om het forum te verversen.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 16 jan 2017, 21:05

Ah, vermoedde al zoiets, kreeg al allerlei foutmeldingen op tapatalk

Yoeri Gijsen
Berichten: 3069
Lid geworden op: 09 sep 2011, 20:47

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Yoeri Gijsen » 01 feb 2017, 17:45

Er lijkt een probleem te zijn met de PC server. Bijj het binnengaan van de server worden er spullen gedownload, maar ik er haakt iets bij een silverstone rfmod. Wanneer ik het spel uitga en opnieuw probeer, blijft Get Mod steken op het checken van missing components.

Martijn Huisers
Berichten: 315
Lid geworden op: 02 dec 2012, 16:37
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Lelystad

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Martijn Huisers » 01 feb 2017, 19:30

Yoeri Gijsen schreef:
01 feb 2017, 17:45
Er lijkt een probleem te zijn met de PC server. Bijj het binnengaan van de server worden er spullen gedownload, maar ik er haakt iets bij een silverstone rfmod. Wanneer ik het spel uitga en opnieuw probeer, blijft Get Mod steken op het checken van missing components.
Klopt helemaal en het probleem is inmiddels verholpen.

Martijn

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 798
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 21 jul 2017, 11:00

Na een forum update op 20-07 is er een fout opgetreden in het ontvangen van e-mail notificaties.
Dit is inmiddels hersteld.

Plaats reactie