Bugje gevonden?

Gebruikersavatar
Robin de Jong
Berichten: 2048
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:33

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robin de Jong » 04 aug 2015, 09:37

You're*



Gebruikersavatar
Bram Kuipers
Berichten: 2244
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:27
Racestuur: TS-XW Racer Sparco P310
Locatie: Venlo
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Bram Kuipers » 04 aug 2015, 19:59

Robin de Jong schreef:You're*
F*ck je bent me voor :lol:

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2392
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 12 aug 2015, 22:19

Onderschriften/handtekeningen in posts, bewust uitgeschakeld of gewoon nooit aangezet?

Zou daar wel een linkje willen zetten eigenlijk.

Gebruikersavatar
René Hoogterp
Berichten: 3997
Lid geworden op: 09 sep 2011, 17:40
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door René Hoogterp » 13 aug 2015, 15:07

Bewust, zodat het geheel juist een beetje schoon blijft. :)

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 801
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 08 okt 2015, 20:35

Vanavond na 23:00 uur gaat het forum uit de lucht voor een kleine aanpassing.

Het is dus na 23:00 uur niet meer mogelijk om berichten te plaatsen.
Eventuele belangrijke aankondigingen worden vermeldt via de website http://www.srvn.nl

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2392
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 08 okt 2015, 22:31

Nog 29 minuten

William Geuze
Berichten: 1023
Lid geworden op: 07 aug 2014, 17:13

Re: Bugje gevonden?

Bericht door William Geuze » 18 okt 2015, 11:02

Misschien niet zozeer een bug als een feature request ;)
Ik mis een knop 'markeer alle topics als gelezen' in de overzichten.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2392
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 18 okt 2015, 11:47

Helemaal bovenin op tabblad Forum klikken, daarna de onderste optie ;)

William Geuze
Berichten: 1023
Lid geworden op: 07 aug 2014, 17:13

Re: Bugje gevonden?

Bericht door William Geuze » 18 okt 2015, 15:16

ah mooi! :)

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4272
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Heuts » 26 dec 2015, 14:34

De link naar Barber Motorsport in het Indycar kampioenstopic doet bij mij niet wat die zou moeten doen. Ik krijg een hele pagina met alle mogelijke leestekens te zien.

William Geuze
Berichten: 1023
Lid geworden op: 07 aug 2014, 17:13

Re: Bugje gevonden?

Bericht door William Geuze » 26 dec 2015, 14:46

'Doel opslaan als' klikken in het rechter muisknop menu gebruiken werkt niet?

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4272
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Heuts » 26 dec 2015, 16:38

Dan geeft hij aan "opslaan als HTML-document". De overige circuits werken wel allemaal, alleen hier is iets raars.

William Geuze
Berichten: 1023
Lid geworden op: 07 aug 2014, 17:13

Re: Bugje gevonden?

Bericht door William Geuze » 26 dec 2015, 16:58

Vreemd, heb je al een andere browser geprobeerd? Zelfs op mijn telefoon werkt het prima.

Gebruikersavatar
Jan Wim Ensing
Berichten: 3952
Lid geworden op: 09 sep 2011, 17:40
Racestuur: Fanatec CSR Wheel
Locatie: Marum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jan Wim Ensing » 26 dec 2015, 17:22

Firefox zeker?

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4272
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Heuts » 26 dec 2015, 23:49

Nee, gewoon Internet Explorer. Zal ik een print screen posten wat ik zie als ik op het circuit klik?

Gebruikersavatar
Jan Wim Ensing
Berichten: 3952
Lid geworden op: 09 sep 2011, 17:40
Racestuur: Fanatec CSR Wheel
Locatie: Marum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jan Wim Ensing » 26 dec 2015, 23:53

Kan, maar probeer het eens met Chrome. Die werkt namelijk wel. En deinstalleer Internet Explorer daarna meteen.

Gebruikersavatar
Ger Heuts
Berichten: 4272
Lid geworden op: 19 sep 2011, 16:41
Racestuur: Thrustmaster T300rs
Locatie: Landgraaf
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Heuts » 27 dec 2015, 12:58

Meer browsers schijnen problemen met dit bestand te hebben. Ik probeer vanavond wel met Chrome, maar ik ga geen IE verwijderen. Ik heb al verschillende browsers geprobeerd, maar ben niet kapot van Chrome en ook niet van Mozilla.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2392
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 10 jan 2016, 01:10

Ahum :D

Voor je de nieuwe spullen verwijderd is het uiteraard noodzakelijk eerste de oude carset en vMod te verwijderen.

Gebruikersavatar
Jan Wim Ensing
Berichten: 3952
Lid geworden op: 09 sep 2011, 17:40
Racestuur: Fanatec CSR Wheel
Locatie: Marum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jan Wim Ensing » 10 jan 2016, 03:03

Je kunt toch wel voor één keer eens gewoon de instructie volgen? Aangepast, thnx! ;)

Gebruikersavatar
Jos Friemann
Berichten: 570
Lid geworden op: 17 feb 2012, 01:30
Racestuur: T500RS + Ferrari F1 Add-On
Locatie: Nieuw-Vennep

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jos Friemann » 10 jan 2016, 13:07

Zit nu een bug in teamspeak
In teamspeak kan je niet meer bekijken wie in welk kanaal zit als lid zijnde, en dit deel is ook aangepast voor de Query, zodat ook op de site dit niet meer te zien is

Plaats reactie