Bugje gevonden?

Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1139
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ruben Correa Alves » 25 feb 2019, 12:20

Ik zie op zowel PC en Mobiel forum knopjes.



Gebruikersavatar
Pieter Brandsma
Berichten: 290
Lid geworden op: 19 sep 2011, 09:40
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Dokkum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Pieter Brandsma » 25 feb 2019, 12:30

Ruben Correa Alves schreef:Ik zie op zowel PC en Mobiel forum knopjes.
Ik zie ze ook wel maar kan er niet op drukken.

Verstuurd vanaf mijn LIVE 5 PLUS met Tapatalk


Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 25 feb 2019, 12:31

ik zie dit

Afbeelding

heb al eens refreshed en cache gecleared...firexfox en IE ditto...

Gebruikersavatar
Danny Ernst
Berichten: 46
Lid geworden op: 28 jul 2018, 13:21
Racestuur: Logitech G29
Locatie: Maastricht
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Danny Ernst » 25 feb 2019, 12:49

Alleen op de laptop is het forum kopje weg bij start pagina, op normale pc en game pc staat hij er wel tussen?

Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1139
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ruben Correa Alves » 25 feb 2019, 12:50

Ctrl-f5

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 25 feb 2019, 13:30

lol ben kleurendoof, zie nu in mijn eigen screenshot dat de link in het lichtgrijze gedeelte eronder zit. Geen ideale kleurcombinatie dat lichtgrijs met witte letters.

Gebruikersavatar
Pieter Brandsma
Berichten: 290
Lid geworden op: 19 sep 2011, 09:40
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Dokkum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Pieter Brandsma » 25 feb 2019, 13:55

Er is iets veranderd blijkbaar want ineens werkt alles weer. :)

Verstuurd vanaf mijn LIVE 5 PLUS met Tapatalk


Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 147
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Maarten van Eldik » 11 apr 2019, 14:20

Klopt het dat ik niet meer de optie heb "markeer alles als gelezen" op het forum?

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 799
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 11 apr 2019, 22:55

Maarten van Eldik schreef:
11 apr 2019, 14:20
Klopt het dat ik niet meer de optie heb "markeer alles als gelezen" op het forum?
Dat klopt als er geen nieuwe items aanwezig zijn.
Zijn er wel nieuwe ongelezen berichten, dan kun je deze optie wel aanklikken op de home pagina onder de menuknop forum.

Gebruikersavatar
Maarten van Eldik
Berichten: 147
Lid geworden op: 08 apr 2015, 14:09
Racestuur: Fanatec CSW
Locatie: Enschede, Overijssel

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Maarten van Eldik » 12 apr 2019, 14:34

Robert Bults schreef:
11 apr 2019, 22:55
Dat klopt als er geen nieuwe items aanwezig zijn.
Zijn er wel nieuwe ongelezen berichten, dan kun je deze optie wel aanklikken op de home pagina onder de menuknop forum.
Oooh, daar had ik nog niet gezocht. Bedankt :thumbs_up:

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 27 sep 2019, 18:30

Ligt het aan mij of werken de youtube en youtube_video tags niet meer helemaal, krijg geen voorbeeld van clip meer te zien op forum?
Heb zowel secure als non secure link geprobeerd (S uit link gehaald) maar beiden zelfde resultaat.

Hier op vier manieren geprobeerd naar hetzelfde ouder clipje

[youtube]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]

[youtube]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 799
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 27 sep 2019, 18:48

Ger Peeters schreef:Ligt het aan mij of werken de youtube en youtube_video tags niet meer helemaal, krijg geen voorbeeld van clip meer te zien op forum?
Heb zowel secure als non secure link geprobeerd (S uit link gehaald) maar beiden zelfde resultaat.

Hier op vier manieren geprobeerd naar hetzelfde ouder clipje

[youtube]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]

[youtube]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]
Ik zie 2 youtube clips staan :-)

Dus volgens mij werkt het gewoon.

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 27 sep 2019, 19:34

Robert Bults schreef:
27 sep 2019, 18:48
Ger Peeters schreef:Ligt het aan mij of werken de youtube en youtube_video tags niet meer helemaal, krijg geen voorbeeld van clip meer te zien op forum?
Heb zowel secure als non secure link geprobeerd (S uit link gehaald) maar beiden zelfde resultaat.

Hier op vier manieren geprobeerd naar hetzelfde ouder clipje

[youtube]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]

[youtube]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]

[youtube_video]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]
Ik zie 2 youtube clips staan :-)

Dus volgens mij werkt het gewoon.


okee vreemd, ik zie in chrome onderstaande screenshot....
Welke 2 van de 4 links doen het bij jou?


Afbeelding

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2387
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 27 sep 2019, 19:39



Niet de door youtube gegeven link in het kleine vakje pakken, maar de video openen en die link bovenuit pakken.
Youtube knop op forum gebruiken en de s van httpS weghalen.

:byebye:
Laatst gewijzigd door Albert van Mourik op 27 sep 2019, 19:40, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 799
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 27 sep 2019, 19:39

Deze 2 werken

Code: Selecteer alles


[youtube_video]https://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube_video]

Code: Selecteer alles

[youtube]http://youtu.be/E9rY26NG8AI[/youtube]


Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 27 sep 2019, 19:43

top gebruik ik die wel.

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2598
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 27 sep 2019, 19:45

Albert van Mourik schreef:
27 sep 2019, 19:39

Niet de door youtube gegeven link in het kleine vakje pakken, maar de video openen en die link bovenuit pakken.
Youtube knop op forum gebruiken en de s van httpS weghalen.

:byebye:
en thanks die werkt ook bij mij!!

Plaats reactie