Bugje gevonden?

Gebruikersavatar
Jeroen Huisers
Berichten: 672
Lid geworden op: 04 jun 2012, 10:05

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Jeroen Huisers » 16 okt 2017, 21:09

Op het forum staat boven de liveracers blokken.
Als ik erop klik krijg ik een blanco pagina, ofwel deze worden niet geladen.
Kloppen de linken nog wel?



Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 16 okt 2017, 22:04

Welke blokken bedoel je ? Die van het menu ?

Gebruikersavatar
Edward Hoekstra
Berichten: 180
Lid geworden op: 15 jul 2017, 18:04
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Broeksterwoude

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Edward Hoekstra » 16 okt 2017, 22:24

Hij bedoelt de links van liveracers denk ik, had ik gisteren ook last van namelijk.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 19 jan 2018, 09:53

Bij de laatste forum update, zat in de update zelf nog een fout, waardoor het forum dus ook de fout overnam.
Deze is nu hersteld, gevolg is wel dat er 3 berichten niet meer aanwezig zijn. Excuses daarvoor.

Gebruikersavatar
Charrel Jalving
Berichten: 10
Lid geworden op: 27 dec 2017, 13:44
Racestuur: T300RS
Locatie: Schagen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Charrel Jalving » 19 jan 2018, 11:21

Robert Bults schreef:
19 jan 2018, 09:53
Bij de laatste forum update, zat in de update zelf nog een fout, waardoor het forum dus ook de fout overnam.
Deze is nu hersteld, gevolg is wel dat er 3 berichten niet meer aanwezig zijn. Excuses daarvoor.
De rechten tot de paddock zijn bij mij ook weer verdwenen na de update, deze had ik net enkele dagen dus wellicht met de update wat mis gegaan/teruggezet? Ik denk dat als mijne weg zijn dat deze voor de andere 3 Team RaceStars leden ook weg zijn.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 19 jan 2018, 11:22

Word vanavond hersteld

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


Gebruikersavatar
Edward Hoekstra
Berichten: 180
Lid geworden op: 15 jul 2017, 18:04
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Broeksterwoude

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Edward Hoekstra » 06 jun 2018, 23:08

Krijg steeds de melding dat de site niet veilig is, had er nooit last van. Misschien iets verandert?

Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1114
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ruben Correa Alves » 07 jun 2018, 00:05

Wordt aan gewerkt. Heeft te maken met een SSL certificaat.

Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1114
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ruben Correa Alves » 27 okt 2018, 16:56

Ik krijg bijna dagelijks wel een SQL foutmelding op het SRVN forum. Na een minuut is die dan weer weg:
Schermopname (49).png

Gebruikersavatar
Roel Palmers
Berichten: 156
Lid geworden op: 01 jan 2018, 12:26
Racestuur: Fanatec CSW 2.5
Locatie: Zwolle

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Roel Palmers » 27 okt 2018, 17:07

Ruben Correa Alves schreef:
27 okt 2018, 16:56
Ik krijg bijna dagelijks wel een SQL foutmelding op het SRVN forum. Na een minuut is die dan weer weg:

Schermopname (49).png
Die foutmelding kreeg ik ook vandaag.

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 28 okt 2018, 09:38

SQL server wordt sinds begin deze maand af en toe gepiekt, en gaat dan even uitschakelen.
Melding is bekend, oorzaak nog niet geheel duidelijk. Probleem ligt ieder geval niet in het forum.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2344
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 07 feb 2019, 00:15

Forum is niet meer beveiligd?

Kan dat komen door de update van vd week?

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 07 feb 2019, 00:17

Albert van Mourik schreef:Forum is niet meer beveiligd?

Kan dat komen door de update van vd week?
??
Hoezo forum is niet beveiligd ?

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2344
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 07 feb 2019, 00:20

Afbeelding

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 07 feb 2019, 00:21

Even je Explorer verversen..
Forum is gewoon " beveiligd"

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2344
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Albert van Mourik » 07 feb 2019, 00:30

Later vandaag eens zien

#18
Team owner @ Castrol Racing Team


Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1114
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ruben Correa Alves » 07 feb 2019, 11:54

Certificaat is er, maar ook hier is de bescherming niet compleet. Ze kunnen de plaatjes stelon oooh. :D

Schermopname (112).png
Schermopname (112).png (39.64 KiB) 1839 keer bekeken

Gebruikersavatar
Robert Bults
Beheerder
Berichten: 760
Lid geworden op: 14 jan 2010, 14:29
Racestuur: Thrustmaster T300RS + F1
Locatie: Bovensmilde
Contacteer:

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Robert Bults » 07 feb 2019, 12:00

Gewoon aangifte doen als ze je plaatjes stelen :-D

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2545
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Logitech G27
Locatie: brunssum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Ger Peeters » 25 feb 2019, 11:27

Op de PC staan in chrome/ie/firefox op home pagina geen linkjes meer naar het forum en contact in het menu?
Op de mobiel zijn ze er wel nog in het dropdown menu.

Gebruikersavatar
Pieter Brandsma
Berichten: 284
Lid geworden op: 19 sep 2011, 09:40
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Dokkum

Re: Bugje gevonden?

Bericht door Pieter Brandsma » 25 feb 2019, 11:57

Was mij ook al opgevallen. Ik kan mobiel alleen het forum bereiken via "contact". Andere links werken niet. Op de pc geen probleem.

Verstuurd vanaf mijn LIVE 5 PLUS met Tapatalk


Plaats reactie