Forumreglement

Gesloten
Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1287
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Hartelijk welkom op het forum van Simrace Vereniging Nederland. Om er voor te zorgen dat iedereen plezier beleeft aan het forum zijn er enkele regels waar je je aan dient te houden. Dit zijn:

1. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor wat er onder hun account gepost wordt. Houdt je accountgegevens dan ook strikt persoonlijk.

2. Gebruikers dienen ouder dan 13 jaar te zijn. Indien zij dit niet zijn is toestemming van ouders of een wettelijke voogd benodigd.

3. De Organisatie behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor gebruikers zonder opgaaf van reden de toegang tot het forum en de website te ontzeggen. Dit kan gedeeltelijk zijn, maar ook gelden voor de gehele site. De tijdsduur kan variëren van één dag , één week, één jaar of voor de eeuwigheid.

4. Het aanbieden en vragen om illegale zaken is ten strengste verboden. Denk hierbij aan serials, cracks e.d.

5. Het plaatsen van 18+-materialen is niet toegestaan. Denk hierbij aan pornografisch materiaal e.d.

6. Het is verboden reclame te maken via dit forum tenzij hiervoor zéér uitdrukkelijk toestemming is gegeven door de Organisatie. Denk hierbij aan reclame voor derden of externe organisaties die geen afspraken hebben met SRVN.

7. Gebruikers kunnen onderling naar elkaar privéberichten sturen. Gebruikers dienen er echter rekening mee te houden dat de Organisatie het recht heeft dit verkeer te controleren als er een vermoeden is dat er iets niet in de haak is.

8. Het gebruiken van nicknames zijn niet toegestaan. Heb je je toch geregistreerd met een nickname? Ga naar 'Gebruikerspaneel'. Klik vervolgens op 'Wijzig registratiedetails' en wijzig je gebruikersnaam.

9. Mocht er onduidelijkheid zijn over bepaalde zaken dan heeft de Organisatie hierin het laatste woord.
Gesloten

Terug naar “Reglementen”