2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Gebruikersavatar
SRVN Events
Berichten: 114
Lid geworden op: 08 feb 2016, 11:11

2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door SRVN Events » 01 jun 2020, 23:20

2.4 uur van Le Mans
LMP2 & GTE @ Circuit de la Sarthe
05 juli 2020

Afbeelding

Introductie
Na het succes van de 2.4 uur van Daytona afgelopen januari, rijden we dit keer op Le Mans, de vorig jaar uitgebrachte officiële versie van Studio 397. We rijden wederom multiclass, met GTE en LMP2, waarbij we de Aston Martin Vantage GTE en Ferrari 488 GTE toevoegen aan de line-up. We zijn van plan dit soort endurance-events een aantal keer per jaar te houden, dus het aanschaffen van deze DLC zou niet alleen voor een eenmalig evenement zijn. De kwalificatie en race zijn op dezelfde avond: zondag 5 juli. Net als bij de Daytona 2.4u is het mogelijk een Driver-swap te doen voor mensen die deze race met meerdere deelnemers op één auto willen rijden.

Een multiclass-race is iets anders dan velen van ons normaal doen, dus lees de instructies over 'blauwe vlaggen' goed door, en hanteer deze instructies ook zoveel mogelijk tijdens de oefenrondjes op de server. Haal dus in of laat je inhalen zoals dat ook in de race zou moeten, zodat iedereen in de aanloop naar het evenement kan wennen aan multiclass.

Daarnaast rijden we (versneld) de klok rond in deze race, dus zorg er ook voor dat je hebt geoefend in het donker en tijdens zonsondergang/zonsopkomst.


Testavond 28-06
- Het doel van de avond is om iedereen te laten wennen aan de diverse aspecten van deze race, zoals de rollende start, rijden in verkeer en de dag/nachtcyclus.
- Deelname is niet verplicht, maar zeker voor de mensen die voor het eerst multiclass rijden raden we deelname sterk aan.
- Zorg dat je om 20:00u aanwezig bent (liefst voor die tijd), zodat we een deelnemerslijst kunnen opmaken.
- O.b.v. die deelnemerslijst proberen we een startgrid samen te stellen waarbij de GTE's starten vóór het LMP2-veld.
- Mogelijk voegen we nog verplichte pitstops toe om de twee klasses dichter bij elkaar te houden.


Tijdschema
19:00 - Briefing alle rijders (aanwezigheid op TeamSpeak verplicht!)
19:05 - Proefstart: de startprocedure wordt doorlopen met alle deelnemers (duurt ca 3min.), zodat bekeken kan worden of iedereen het heeft begrepen.
19:20 - Kwalificatie alle klassen (15 minuten, private)
19:40 - Warmup (10 minuten)
19:50 - Start race (2.4u = 2:24u = 144 min + 2 min extra voor rollende start)
22:20 - Einde race


Benodigdheden
 • Le Mans 24H (DLC): LINK
 • LMP2 & GTE auto's van het Endurance pack (DLC): LINK
 • Aston Martin Vantage GTE (DLC): LINK
 • Ferrari 488 GTE (DLC): LINK

Weerbericht
Afbeelding
De virtuele starttijd in rFactor 2 is op 15:00 uur ingesteld en de tijd loopt op 10x normale snelheid, zodat we de volledige 24-uurscycles in 2.4 uur doen.


Serverinstellingen
Driving Aids: Auto-clutch
Damage: 70%
Tire Wear: 1x
Flag Rules: Black only
Simulated quali start time: 18:00
Simulated race start time: 15:00
Time acceleration: x10
Skin transfer: open

Lokale basemods veiligstellen
Volg deze instructie om bepaalde basemods lokaal te kopieren voor het geval S397 vlak voor de race met een update van baan/auto's komt:
viewtopic.php?f=52&t=3639&start=120#p70655


Skins
Er wordt voor dit evenement geen mod met persoonlijke skins samengesteld, maar er is zijn wel diverse SRVN-skins beschikbaar in de server, en 'skin transfer' staat open, zodat je ook een eigen skin kunt inladen. Voor wie zelf een skin wil maken: je kunt de standaard-templates gebruiken die worden meegeleverd door rFactor2, te vinden in ...steamapps\common\rFactor 2\Templates


Bijzonder Race Reglement (BRR)
Voor dit Endurance-evenement gelden de volgende aanvullingen op het Algemeen Race Reglement (ARR). Het BRR vervangt het ARR wanneer er sprake is van conflicterende bepalingen.

Startprocedure
Tijdens de races wordt er gebruik gemaakt van een handmatige rollende start. Hiervoor gelden de volgende instructies (gelijk aan de rollende starts in seizoen 2019-2):
Bij een rollende start zonder safetycar is de volgende procedure van toepassing:
Zodra iedereen op de grid staat gaan de lampen uit en gaat rFactor er vanuit dat de race is gestart. Wij gaan echter rustig op het gas en blijven op de positie rijden die ook op de grid van toepassing was (double file). Iedereen rijdt de gehele ronde op de pitlimiter (60km/h) en volgt zijn voorganger op een gepaste afstand. Een gepaste afstand is minimaal 1 en maximaal 5 wagenlengtes.
Indien de afstand tot de voorganger te groot is geworden mag je even van de pitlimiter af om zo de afstand tot je voorganger te verkleinen. Bij het aanpassen van de afstand is de maximale snelheid 120Km/h. Na de laatste bocht voor de “green line” is het niet meer toegestaan om de pitlimiter uit te zetten. Vanaf dat moment blijft je snelheid en afstand tot je voorganger dus ongewijzigd. Voor elk circuit wordt een "green line" bepaald en zodra je met je neus over deze lijn komt start jouw race. Is je snelheid op dat moment hoger of lager dan de ingestelde pitlimiter snelheid is er sprake van een valse start. Ook als je eerder over de lijn komt dan degene die zich voor jou heeft gekwalificeerd is er sprake van een valse start.
Let op: met "minimaal 1 en maximaal 5 wagenlengtes" wordt gedoeld op de afstand op de auto die 2 posities voor je rijdt, dus in dezelfde lijn als jijzelf (links of rechts). Rij je bijvoorbeeld op P6, dan moet je minimaal 1 en maximaal 5 wagenlengtes afstand houden tot P4, en daarnaast zorgen dat je niet voor ligt op de auto op P5, de auto naast je.
De leider van de GTE neemt ca. 5 seconden afstand tot de laatste LMP2.

Edit: Tijdens de testavond bleek dat het niet voor iedereen duidelijk is wanneer de race voor rF2 officieel is gestart, en we kunnen wegrijden voor de rollende start, vooral omdat de startlichten/zoomer niet zichtbaar/hoorbaar zijn. De Wedstrijdleider zal daarom via een TeamSpeak-whisper aangeven dat de sessie is gestart en de auto’s kunnen vertrekken voor de rollende start.


Green Line
De grid is verplaatst naar het begin van de Porschebochten, waardoor we ca. 2 minuten aanloop hebben tot de Green line.
De Green Line bevindt zich t.p.v. Start/Finish, ter hoogte van de knipperende groene vlag links naast de baan:

Afbeelding

Tracklimits
De server staat zo ingesteld dat iedere 6e cut-track een Drive Through oplevert, dus:
 • 1e t/m 5e cut = Warning
 • 6e cut = Drive Through penalty
 • 7e t/m 11e cut = Warning
 • 12e cut = Drive Through penalty
 • etc...
Let op: sinds rf2-build 1.1116 (05-11-2019) is het zo dat het aantal cuts niet meer wordt gereset bij een driver-swap, vergeet dus niet bij een driver-swap je teamgenoot te vertellen hoeveel Warnings je al hebt gehad.

Blauwe Vlaggen
Tijdens het evenement gelden de normale blauwe-vlagregels voor het inhalen binnen jouw klasse, maar niet voor het inhalen tussen de klassen. Wanneer een GTE-rijder een andere GTE-rijder op een ronde zet, gelden de blauwe vlaggen als normaal; maar wanneer een LMP2-rijder een GTE-rijder op een ronde zet, gelden de blauwe vlaggen niet. In dat laatste geval is de blauwe vlag puur en alleen een signaal om aan te geven dat er een snellere deelnemer uit een andere klasse aankomt. Het is dan aan de snellere deelnemer om netjes te passeren en aan de langzamere deelnemer om daar netjes aan mee te werken.

Vuistregels bij het inhalen/ingehaald worden
 • Wees voorspelbaar. Onverwachte uitwijkbewegingen leiden vaker tot schade dan tot veilig passeren.
 • De langzamere rijder volgt zoveel mogelijk de gebruikelijke racelijn. De snellere rijder haalt zoveel mogelijk op de gebruikelijke manier in.
 • Haal bij voorkeur in op de rechte stukken. Haal anders in bij het uitkomen van de bocht. Rem iemand eventueel veilig uit in de remzone. Haal alleen in de bocht in als daar genoeg ruimte voor is.
 • Inhalen gaat doorgaans het beste als de snellere rijder op geduldige wijze een overtuigende inhaalbeweging maakt en de langzame rijder zo goed mogelijk meewerkt.
 • Communiceren werkt. Een langzamere rijder kan via een keer knipperen met de koplampen aan een snellere rijder het signaal geven dat hij kan inhalen. Evenzo kan een snellere rijder knipperen om aan te geven dat hij in gaat halen. Met de lampen knipperen geeft overigens geen voorrang. Blijf dus goed opletten.
Network Settings
Bij Network Settings moet de Upstream en Downstream op 256 kbps staan.
Na het invullen van het wachtwoord bij het inloggen op de server kom je in het scherm waar je de auto selecteert. Klik 1x op back en daarna op Network Settings. Door deze waarde op 256 kbps te zetten voorkomen we lag op de server (zoveel mogelijk).


Driver-swap
Voor mensen die deze race met meerdere deelnemers op één auto willen rijden maken we een Driver-swap mogelijk.
 • De wissel zal tijdens de pitstop geen extra tijd gaan kosten, dus je kunt wisselen zo vaak je wilt.
 • Indien men een team inschrijft, vermeld dit duidelijk bij de inschrijving.
 • De rijder die de kwalificatie doet moet ook de race starten.
 • Zoals S397 in hun Roadmap heeft gemeld is gebleken dat het (voor nu) veiliger is om vanaf de start van de race iedereen in de server te hebben, en dat zo te houden tot einde race. Dit advies nemen wij over.
  • Daarom dus de oproep aan alle deelnemers die het stuur gaan overnemen om vóór start race de server te joinen als spectator. Dit kan tijdens practice, kwalificatie of warmup.
  • En aan de deelnemers die het stuur tijdens de race hebben overgedragen de oproep om in de server te blijven tot einde race.
  • Tijdens de race joinen is nog wel mogelijk, maar raden we af aangezien er een (kleine) kans is dat het misgaat. Het kan namelijk voorkomen dat je na het joinen geen auto's meer ziet, waardoor het niet mogelijk is een andere auto over te nemen. Zodra dit eenmaal bij 1 deelnemer gebeurt is de ervaring dat de deelnemers die daarna de server joinen hetzelfde probleem hebben. Dit betekent dan dat de persoon die op dat moment de auto bestuurt de race moet uitrijden. Het verlaten van de server na driver swap kan lag veroorzaken bij anderen, waardoor we ook dat sterk afraden.
  • Het verlaten van de server na een driver swap is nog mogelijk, maar raden we af omdat dit in sommige gevallen ook issues kan opleveren.
  • Mocht je problemen ondervinden bij driver swaps omdat je NIET was gejoind bij start race, volgt er geen herstart van de server, en heb je helaas pech.
 • Zorg ervoor dat alle deelnemers die een driver-swap uitvoeren de volgende stappen meester zijn:
  • Voordat je de server in gaat, zet je in-game bij NETWORK SETTINGS de SPECTATOR op ON, daarna kun je de server in.
  • In de server klik je op de naam van je wisselpartner en druk je de PASSENGER SELECT-toets. Die moet je aanwijzen bij CONTROLS (standaard 'P'). Daarna druk je op RACE zoals je zou doen als je zelf rijdt.
  • De melding "YOU ARE NOW DRIVING WITH NAAM" of "NAAM IS NOW DRIVING WITH YOU" verschijnt.
  • De bestuurder vraagt een pitstop aan, scrollt naar DRIVER en gebruikt LCD LEFT of LCD RIGHT om de nieuwe rijder te selecteren.
  • Maak een pitstop. Aan het einde van de pitstop gaat de controle over van de ene naar de andere deelnemer.
  • Na de wissel drukt de uitgestapte deelnemer op de PASSENGER SELECT-toets en daarna op ESC.
 • Mocht het gebeuren dat je tijdens het rijden uit de server wordt gegooid, dan kun je gewoon weer terug de server in en de race hervatten in de ronde dat je verdween, al moet je die ronde wel weer vanuit de pitbox aanvangen. Je teamgenoot kan dit echter niet voor je doen. Je zult dus altijd de bovenstaande driver swap-procedure moeten volgen om van rijder te wisselen. Mocht het rejoinen niet lukken, herstart dan je computer en probeer het opnieuw.

Overige tips
Verlichting
 • Aangezien een deel van de race in het donker verreden wordt is het uiteraard toegestaan om de verlichting aan te hebben (ook vanaf de start).
 • De server is nu zo ingesteld dat je geen diskwalificatie krijgt voor het niet aan hebben van de verlichting in het donker.
 • Tip: voor wie op zoek is naar een manier om het knipperen te automatiseren, kijk eens naar deze 'Headlights control'-plugin. Er zit een optie in om je lampen automatisch aan te zetten zodra meerdere andere auto's hun lampen aan hebben staan, en je kunt bijv. ook automatisch je lampen laten knipperen als je de pits in rijdt. LINK
  Graag wel op de volgende instelling letten: zet het vinkje bij 'Flash when pit limiter on' UIT. Als dit aan staat gaan de lampen knipperen tijdens de rollende start en dat zien we liever niet. Het vinkje bij 'Flash when in pit lane' kan wel aan blijven staan.
Crew Chief
Voor wie Crew Chief nog niet gebruikt, het is een uitstekend hulpmiddel voor het rijden in multiclass, zeker voor de GTE-klasse, aangezien het je waarschuwt als er een auto uit een snellere klasse aan komt: LINK

Performance/Framerate
Met maximaal 50 auto's zal de belasting op je PC groter zijn dan tijdens een gemiddelde race. Door vooraf offline (single player) met 50 AI's een testrace te houden in het donker, krijg je een goede indicatie of je PC het trekt.
Nuttige opties:
 • in-game options -> Visible Vehicles: zet deze lager om het aantal zichbare auto's te verminderen, met een minimum van 15.
 • player.json -> Max headlights: 10 (alles onder 10 werkt niet, je zulf altijd minimaal van 10 auto's de koplampen zien)

Aanmelden
Tijdens dit evenement is er ruimte voor 50 auto's, waarbij we streven naar een verdeling tussen LMP2 en GTE van 25/25.

Let op: In verband met het correct verdelen van de garageboxen (LMP2 en GTE om-en-om, aangezien de pitspots dicht op elkaar zitten) is het van belang dat dezelfde persoon de kwalificatie en racestart doet, en dat die naam vooraf bekend is. Geef bij je inschrijving dus aan wie de kwalificatie en racestart doet.

Let op: Het aanpassen van een bestaande inschrijving naar een andere klasse (van GTE naar LMP2 en andersom) zien we als een nieuwe inschrijving, waardoor deze onderaan de lijst in de andere klasse komt te staan.

GTE: De autokeuze hoef je niet bekend te maken, maar zodra je deelneemt aan de kwalificatie, staat de auto vast. Je kunt met maar één type auto deelnemen aan de kwalificatie. Met die auto start je tevens ook de race.

Wil je deelnemen, of wil je je inschrijving updaten, klik dan op onderstaande link, je wordt dan op de deelnemerslijst gezet.
>>>>>> Klik hier voor het formulier <<<<<<


Deelnemers
* = Doet de kwalificatie en start

LMP2
 1. Mark de Vries* / Wilbert Velthove
 2. Bart Bosschieter* / Wouter Bosschieter
 3. Jur Verlouw
 4. Niels Hoogeveen* / Marc Vermeer
 5. Walther Berk
 6. Jeroen Huisers
 7. Niek Jacobs* / Ronald van Dijk
 8. Edward Hoekstra
 9. Serge Bakker* / Tim de Ruig
 10. Gijs Sonneveld* / Nils van Limpt
 11. Johan van Doren* / Jan Feenstra
 12. Ivo de Groot
 13. Bastiaan Linders* / Jeroen Dadema
 14. Jeroen Cijsouw* / Lars Koldeweij
 15. Roy de Muinck
 16. Twan Capellen
 17. Marijn Pfeifer
 18. Axel Köhnen* / Charles Köhnen / Edwin Sluijs
 19. Sven de Vries* / Roy Verzijl
 20. Bert Philippi
 21. Frans Harms
 22. Rob Zuurveld
 23. Robin de Jong
 24. <open>
 25. <open>
Reservelijst
 1. ...
GTE
 1. Bram Krekels
 2. Pascal de Birk
 3. Niels Hampsink
 4. Ger Peeters
 5. Danny de Swart
 6. Rob Smit* / Jurgen Slechten
 7. Martin Baltus
 8. Edwin Bos
 9. Lennart Lippens
 10. Bas Zwartenbol
 11. Maarten van Eldik
 12. Tom Klaver* / Dylan Klaver
 13. Ruben Schenkel
 14. Björn van Vulpen* / Paul van Leusden / Sebastiaan Charite
 15. Matthieu Decrop
 16. William Geuze
 17. Marcel van der Heiden
 18. Jacco Visser
 19. Jos Friemann
 20. Robin Baltus
 21. Kevin Setz
 22. Rogier de Klein
 23. Gert Hagedoorn
 24. <open>
 25. <open>
Reservelijst
 1. ...
Laatst gewijzigd door SRVN Events op 05 jul 2020, 17:22, 64 keer totaal gewijzigd.Jurgen slechten
Berichten: 33
Lid geworden op: 12 jul 2019, 00:00
Racestuur: Trustmaster t300
Locatie: Maastricht
Contacteer:

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Jurgen slechten » 02 jun 2020, 07:47

Is het mogelijk de server van een update te voorzien? Wanneer je nu de Ferrari download zit je op versie 1.4, de server heeft nog versie 1.01.

thnx

Gebruikersavatar
Pascal de Birk
Berichten: 115
Lid geworden op: 02 jan 2017, 08:57
Racestuur: Fanatec CSW 2.5 + McLaren rim
Locatie: Almere

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Pascal de Birk » 02 jun 2020, 07:58

Ik doe mee in de GTE!
(hey dat rijmt)

Verstuurd vanaf mijn MHA-L29 met Tapatalk


Gebruikersavatar
Roel Palmers
Berichten: 231
Lid geworden op: 01 jan 2018, 12:26
Racestuur: Fanatec CSW 2.5
Locatie: Zwolle

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Roel Palmers » 02 jun 2020, 08:45

Pascal de Birk schreef:
02 jun 2020, 07:58
Ik doe mee in de GTE!
(hey dat rijmt)

Verstuurd vanaf mijn MHA-L29 met Tapatalk
Daarvoor heb je een formulier en dat vind je hier (hey dat rijmt ook)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
:D

Gebruikersavatar
SRVN Events
Berichten: 114
Lid geworden op: 08 feb 2016, 11:11

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door SRVN Events » 02 jun 2020, 08:49

Jurgen slechten schreef:
02 jun 2020, 07:47
Is het mogelijk de server van een update te voorzien? Wanneer je nu de Ferrari download zit je op versie 1.4, de server heeft nog versie 1.01.

thnx
Yep, nog even geduld :)

Gebruikersavatar
Pascal de Birk
Berichten: 115
Lid geworden op: 02 jan 2017, 08:57
Racestuur: Fanatec CSW 2.5 + McLaren rim
Locatie: Almere

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Pascal de Birk » 02 jun 2020, 08:54

Roel Palmers schreef:
02 jun 2020, 08:45
Pascal de Birk schreef:
02 jun 2020, 07:58
Ik doe mee in de GTE!
(hey dat rijmt)

Verstuurd vanaf mijn MHA-L29 met Tapatalk
Daarvoor heb je een formulier en dat vind je hier (hey dat rijmt ook)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
:D
Ik moet ook geen posts in de ochtend gaan plaatsen. Blijkbaar nog niet wakker genoeg.

Cas Brinkhuizen
Berichten: 54
Lid geworden op: 27 nov 2018, 19:13
Racestuur: Fanatec Clubsport V2.5
Locatie: Meerssen

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Cas Brinkhuizen » 02 jun 2020, 16:32

Excuus, heb iets over het hoofd gezien waardoor ik niet kan deelnemen aan deze race. Haal mij maar van de lijst

Edit: afmeld formulier gevonden😂
Laatst gewijzigd door Cas Brinkhuizen op 02 jun 2020, 17:12, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Tom Klaver
Berichten: 14
Lid geworden op: 17 apr 2020, 20:08

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Tom Klaver » 02 jun 2020, 17:01

Ik wil mij graag opgeven voor GTE klasse, echter ik kan mijzelf niet in het formulier selecteren (#062). Dien ik mijn naam eventueel op te geven onder het kopje toelichting update? Hoor het graag.

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2749
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Ger Peeters » 02 jun 2020, 18:47

Ik sta twee keer in de GTE lijst maar een keer is wel voldoende :)

Gebruikersavatar
Lennart Lippens
Berichten: 543
Lid geworden op: 26 sep 2016, 20:21
Racestuur: Thrustmaster T300 GTE
Locatie: Voorburg

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Lennart Lippens » 02 jun 2020, 19:11

Ger Peeters schreef:
02 jun 2020, 18:47
Ik sta twee keer in de GTE lijst maar een keer is wel voldoende :)
Moet je je ook niet 2x inschrijven :P

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2749
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Fanatec CSL Elite
Locatie: brunssum

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Ger Peeters » 02 jun 2020, 19:15

2e inschrijving stond een opmerking bij :P (1e was achter een vpn gedaan en meestal gaat dat met google spullen niet goed)
maar mag de 2e inschrijving alvast omzetten naar het volgende endu event :D:D:D:D

Gebruikersavatar
Paul van Leusden
Berichten: 72
Lid geworden op: 10 jan 2017, 20:21
Racestuur: Thrustmaster T500 RS
Locatie: Amsterdam

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Paul van Leusden » 02 jun 2020, 19:17

zou er iemand met mij willen deel nemen op 5 juli ? PS heb nog nooit een lange race gereden.

Gebruikersavatar
Björn van Vulpen
Berichten: 78
Lid geworden op: 01 jan 2020, 15:34
Racestuur: Thrustmaster T300RS
Locatie: Zwijndrecht

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Björn van Vulpen » 02 jun 2020, 19:28

Paul van Leusden schreef:
02 jun 2020, 19:17
zou er iemand met mij willen deel nemen op 5 juli ? PS heb nog nooit een lange race gereden.
Welke klasse wil je rijden?

Edit:
Inmiddels is de inschrijflijst aangepast. GTE dus. :)
Laatst gewijzigd door Björn van Vulpen op 02 jun 2020, 20:44, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
SRVN Events
Berichten: 114
Lid geworden op: 08 feb 2016, 11:11

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door SRVN Events » 02 jun 2020, 19:37

Tom Klaver schreef:
02 jun 2020, 17:01
Ik wil mij graag opgeven voor GTE klasse, echter ik kan mijzelf niet in het formulier selecteren (#062). Dien ik mijn naam eventueel op te geven onder het kopje toelichting update? Hoor het graag.
Volgens het forumtopic heb je inderdaad het startnummer 062. We gaan het formulier fixen.

Gebruikersavatar
SRVN Events
Berichten: 114
Lid geworden op: 08 feb 2016, 11:11

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door SRVN Events » 02 jun 2020, 20:04

SRVN Events schreef:
02 jun 2020, 19:37
Tom Klaver schreef:
02 jun 2020, 17:01
Ik wil mij graag opgeven voor GTE klasse, echter ik kan mijzelf niet in het formulier selecteren (#062). Dien ik mijn naam eventueel op te geven onder het kopje toelichting update? Hoor het graag.
Volgens het forumtopic heb je inderdaad het startnummer 062. We gaan het formulier fixen.
Het formulier is aangepast, dus je kunt je nu inschrijven.

Gebruikersavatar
Björn van Vulpen
Berichten: 78
Lid geworden op: 01 jan 2020, 15:34
Racestuur: Thrustmaster T300RS
Locatie: Zwijndrecht

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Björn van Vulpen » 02 jun 2020, 20:46

2.4 uur in mijn eentje gaat mij wel lukken, maar toch lijkt het mij leuk om de auto te delen. Geeft toch wat meer dynamiek aan de race. Als iemand interesse heeft om de auto (LPM2) met mij te delen, laat een reply achter of stuur mij een DM. :thumbs_up:

Marcel van der Heiden
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 aug 2015, 17:50
Racestuur: Fanatec DD1
Locatie: Terneuzen

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Marcel van der Heiden » 02 jun 2020, 23:09

Marcel van der Heiden
Ik wil graag mee doen met de GTE


bvd M

Gebruikersavatar
Lennart Lippens
Berichten: 543
Lid geworden op: 26 sep 2016, 20:21
Racestuur: Thrustmaster T300 GTE
Locatie: Voorburg

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Lennart Lippens » 02 jun 2020, 23:21

Marcel van der Heiden schreef:Marcel van der Heiden
Ik wil graag mee doen met de GTE


bvd M
Leuk! Wacht niet te lang, want het zit bijna vol.

Marcel van der Heiden
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 aug 2015, 17:50
Racestuur: Fanatec DD1
Locatie: Terneuzen

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Marcel van der Heiden » 02 jun 2020, 23:24

heb ik nu niet aangemeld dan?


Marcel van der Heiden
Ik wil graag mee doen met de GTE

Gebruikersavatar
Lennart Lippens
Berichten: 543
Lid geworden op: 26 sep 2016, 20:21
Racestuur: Thrustmaster T300 GTE
Locatie: Voorburg

Re: 2.4 uur van Le Mans | Circuit de la Sarthe | 05-07-2020

Bericht door Lennart Lippens » 02 jun 2020, 23:26

Marcel van der Heiden schreef:heb ik nu niet aangemeld dan?


Marcel van der Heiden
Ik wil graag mee doen met de GTE
Nee

Plaats reactie

Terug naar “Simrace evenementen”