rFactor 2

Gebruikersavatar
Pieter Brandsma
Berichten: 284
Lid geworden op: 19 sep 2011, 09:40
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Dokkum

Re: rFactor 2

Bericht door Pieter Brandsma » 24 dec 2017, 15:35

Lijkt mij een Hockenheim probleem. De tv screens die langs de baan staan zijn net grote bouwlampen en de witte lijnen geven licht.



Gebruikersavatar
Ruben Correa Alves
Berichten: 1104
Lid geworden op: 22 sep 2015, 11:40
Racestuur: Thrustmaster TX
Contacteer:

Re: rFactor 2

Bericht door Ruben Correa Alves » 24 dec 2017, 15:43

Jaaaa de schermen waren op Spa ook heel vreemd, terwijl het op Oschersleben wel normaal werkte.

Gebruikersavatar
Pieter Brandsma
Berichten: 284
Lid geworden op: 19 sep 2011, 09:40
Racestuur: Logitech G27
Locatie: Dokkum

Re: rFactor 2

Bericht door Pieter Brandsma » 24 dec 2017, 16:29

Zou mooi zijn dat de circuits in de server worden aangepast naar ge-update banen voor DX11.

Gebruikersavatar
André Jager
Berichten: 378
Lid geworden op: 31 jan 2016, 10:39
Racestuur: Thrustmaster T300 Alcantara
Locatie: Delfzijl (Groningen)
Contacteer:

Re: rFactor 2

Bericht door André Jager » 02 jan 2018, 17:36

Voor de mensen die trackmap erg missen in de DX11 versie:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1243928467

Met deze HUD krijg je al een heleboel info die je gewend was in Trackmap terug. Hij bevalt mij prima, en voor de VR rijders: hij werkt ook uitstekend met VR!

Gebruikersavatar
Ronald van Dijk
Berichten: 351
Lid geworden op: 02 sep 2015, 15:01
Racestuur: Fanatec CSR
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

Re: rFactor 2

Bericht door Ronald van Dijk » 02 jan 2018, 20:02

André Jager schreef:
02 jan 2018, 17:36
Voor de mensen die trackmap erg missen in de DX11 versie:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1243928467

Met deze HUD krijg je al een heleboel info die je gewend was in Trackmap terug. Hij bevalt mij prima, en voor de VR rijders: hij werkt ook uitstekend met VR!
Ja, deze gebruik ik ook nu. Werkt prima in VR! Eindelijk. :)

Gebruikersavatar
Marcel Siegers
Berichten: 179
Lid geworden op: 22 nov 2013, 03:11
Racestuur: Fanatec
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: rFactor 2

Bericht door Marcel Siegers » 02 jan 2018, 21:25

Ronald, moet je dan nog aanpassingen doen of kan je ze makkelijk verplaatsen of hoef je niks te doen?????

Gebruikersavatar
Ronald van Dijk
Berichten: 351
Lid geworden op: 02 sep 2015, 15:01
Racestuur: Fanatec CSR
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

Re: rFactor 2

Bericht door Ronald van Dijk » 02 jan 2018, 23:28

Marcel Siegers schreef:
02 jan 2018, 21:25
Ronald, moet je dan nog aanpassingen doen of kan je ze makkelijk verplaatsen of hoef je niks te doen?????
Verplaatsen kan niet, maar je hebt vier verschillende sjablonen. Ik hoef geen aanpassingen te doen en heb alle info rond de bovenspiegel zitten nu. Je moet na het abonneren op de mod alleen even de juiste HUD selecteren in rF2 zelf en klaar ben je.

Gebruikersavatar
Marcel Siegers
Berichten: 179
Lid geworden op: 22 nov 2013, 03:11
Racestuur: Fanatec
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: rFactor 2

Bericht door Marcel Siegers » 02 jan 2018, 23:48

Heb hem binnen ziet er idd goed uit(even ofline bekeken) en ga hem morgen uittesten THX :thumbs_happy:

Andre en Ronald bedankt voor de TIP b:)like

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2528
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Logitech G27
Locatie: brunssum

Re: rFactor 2

Bericht door Ger Peeters » 04 jan 2018, 15:37

Ronald van Dijk schreef:
02 jan 2018, 20:02
André Jager schreef:
02 jan 2018, 17:36
Voor de mensen die trackmap erg missen in de DX11 versie:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1243928467

Met deze HUD krijg je al een heleboel info die je gewend was in Trackmap terug. Hij bevalt mij prima, en voor de VR rijders: hij werkt ook uitstekend met VR!
Ja, deze gebruik ik ook nu. Werkt prima in VR! Eindelijk. :)
Ronald heb je ook in VR niets aparts moeten doen? Ik krijg wel vlaggen onder de spiegel te zien (is ook al mooi) maar zie de rest van de data niet als overlay om de spiegel heen. Heb meerdere sjablonen geprobeerd.

Gebruikersavatar
Ronald van Dijk
Berichten: 351
Lid geworden op: 02 sep 2015, 15:01
Racestuur: Fanatec CSR
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

Re: rFactor 2

Bericht door Ronald van Dijk » 04 jan 2018, 15:47

Ger Peeters schreef:
04 jan 2018, 15:37
Ronald heb je ook in VR niets aparts moeten doen? Ik krijg wel vlaggen onder de spiegel te zien (is ook al mooi) maar zie de rest van de data niet als overlay om de spiegel heen. Heb meerdere sjablonen geprobeerd.
Nee Ger. Ik heb volgens mij het derde sjabloon (spec B) in gebruik, dus geen ‘meter’ op de plek waar het dashboard zit, maar alleen gegevens rond de virtual mirror. En daar heb ik tijden, benzineverbruik, delta en weer staan.

Misschien even checken of je HUD wel aanstaat?

Gebruikersavatar
Marcel Siegers
Berichten: 179
Lid geworden op: 22 nov 2013, 03:11
Racestuur: Fanatec
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: rFactor 2

Bericht door Marcel Siegers » 04 jan 2018, 20:21

Hier werkt tie hartstikke goed nogmaals b:)like :thumbs_happy:

Gebruikersavatar
Ger Peeters
Berichten: 2528
Lid geworden op: 19 sep 2011, 17:32
Racestuur: Logitech G27
Locatie: brunssum

Re: rFactor 2

Bericht door Ger Peeters » 04 jan 2018, 21:42

:oops: had hud al zo lang niet meer aangehad....wist de knop niet eens meer, werkt idd prima tnx

Gebruikersavatar
Ronald van Dijk
Berichten: 351
Lid geworden op: 02 sep 2015, 15:01
Racestuur: Fanatec CSR
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

Re: rFactor 2

Bericht door Ronald van Dijk » 04 jan 2018, 23:48

Ger Peeters schreef:
04 jan 2018, 21:42
:oops: had hud al zo lang niet meer aangehad....wist de knop niet eens meer, werkt idd prima tnx
Mooi zo! Ik moest ook ff zoeken naar de HUD knop hoor. ;)

Johan van Doren
Berichten: 307
Lid geworden op: 19 jul 2015, 15:12
Racestuur: Thrustmaster T300 Alcantara

Re: rFactor 2

Bericht door Johan van Doren » 07 jan 2018, 16:32

Onder welke knop zit de hud.
En waar kan ik de hud vinden.
Hij installeert de hud automatisch toch. :roll:

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2313
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: rFactor 2

Bericht door Albert van Mourik » 07 jan 2018, 16:36

Als jij geabboneeerd bent komt die automatisch inderdaad, via opties kan je je Hud instellen.

Johan van Doren
Berichten: 307
Lid geworden op: 19 jul 2015, 15:12
Racestuur: Thrustmaster T300 Alcantara

Re: rFactor 2

Bericht door Johan van Doren » 07 jan 2018, 16:40

Dan heb ik niet goed gekeken.
Want ik kon hem niet zien.
Hoe heet de hud in rf2.

Gebruikersavatar
Marcel Siegers
Berichten: 179
Lid geworden op: 22 nov 2013, 03:11
Racestuur: Fanatec
Locatie: Alphen aan den Rijn

Re: rFactor 2

Bericht door Marcel Siegers » 07 jan 2018, 16:55

SHQM_HUD als ik het goed heb

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1243928467

Link naar steam workshop

Johan van Doren
Berichten: 307
Lid geworden op: 19 jul 2015, 15:12
Racestuur: Thrustmaster T300 Alcantara

Re: rFactor 2

Bericht door Johan van Doren » 07 jan 2018, 17:12

Hij is al geinstalleerd marcel.
Weet alleen ff niet welke knop is om de hud te zien.

Gebruikersavatar
Albert van Mourik
Berichten: 2313
Lid geworden op: 15 dec 2013, 19:12
Racestuur: LogiMaster T327 RS
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: rFactor 2

Bericht door Albert van Mourik » 07 jan 2018, 17:26

Ga naar opties, dan de meest rechtse optie, onscreen display.

Afbeelding

Castrol Racing Team


Johan van Doren
Berichten: 307
Lid geworden op: 19 jul 2015, 15:12
Racestuur: Thrustmaster T300 Alcantara

Re: rFactor 2

Bericht door Johan van Doren » 07 jan 2018, 17:30

Ok zat ik toch goed.
Alleen die hubs heb ik niet gezien.
Straks nog eens nakijken bedankt albert

Plaats reactie