Aankondiging: verkiezing algemene bestuursleden

Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1244
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Aankondiging: verkiezing algemene bestuursleden

Bericht door SRVN » 03 sep 2019, 20:15

Aankondiging: verkiezing algemene bestuursleden
Tijdens de aankomende ledenvergadering op 05 oktober a.s. zal er gestemd worden voor de functie van algemeen bestuurslid binnen onze vereniging. Ieder meerderjarig lid van de vereniging kan zich verkiesbaar stellen.

De huidige 2 algemene bestuursleden, Robin de Jong en Martijn Huisers hebben aangegeven graag deze functie de komende periode ook te willen vervullen.

Andere leden kunnen zich kandidaat stellen door een bereidverklaring in te vullen. Het invullen is mogelijk tot uiterlijk 22 september.

Belangrijk: een kandidaatstelling is pas geldig indien voldaan wordt aan de eisen die het HR stelt. Dit betekent dat elke kandidaat minstens 18 jaar of ouder is en bij voorbaat de steun geniet van 5 leden van de vereniging die 18 jaar of ouder zijn. Zie hiervoor ook artikel 9 lid 4 van het HR.

Stemmen
Leden die niet aanwezig (kunnen) zijn op de ALV kunnen hun stem uit laten brengen door een aanwezig lid te volmachten. Dit doe je als volgt:

1. Vind iemand die aanwezig is op de komende ALV en die voor jou je stem wil laten uit brengen.
2. Stuur een mail naar bestuur@srvn.nl met de naam van het lid dat jouw volmacht krijgt.

LET OP: Een gevolmachtigd lid kan voor maximaal 2 leden een volmacht verkrijgen. Zie hiervoor ook artikel 9 lid 3 van het HR.

Rooster van aftreden:
AfbeeldingPlaats reactie

Terug naar “SRVN nieuws”