Update vanuit de Organisatie [december 2013]

Plaats reactie
Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1287
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Openbare notulen december 2013

Open Clio-server
Vanaf nu is er een open Clio-server beschikbaar.

Kampioenschappen 2014
Er is besproken hoe de kampioenschappen eruit gaan zien in het aankomende jaar. De volgende wijzigingen worden doorgevoerd:

F1
De Safety Car verdwijnt. De Formule 1 was de enige klasse waarbij we beschikten over deze mogelijkheid. Bij een SC komen een pak extra regels kijken en er moet altijd iemand beschikbaar zijn om deze te besturen. Daarnaast is hij afgelopen seizoen nauwelijks in actie gekomen. Daarom hebben we besloten in het komende jaar geen SC toe te voegen.

Verder blijft de Marussia MR01 de basis. We hebben getest met de Formule ISI 2013, maar dan missen we o.a. officiële Pirelli-banden en het geheel ziet er een stuk slechter uit. Daarnaast is het verschil niet groot genoeg tussen beide auto's. Ook in 2014 rijden we dus met de huidige wagen.

Ook de recon lap blijft. Hoewel we weten dat leden er verschillend over denken vinden we het wel een meerwaarde bieden. De warmup verdwijnt dan. We onderzoeken de mogelijkheid de tijd om de pit te verlaten iets in te korten. Ook de lengte van de races blijft zoals deze nu is.

Clio
Er worden geen wijzigingen aangebracht aan het Clio-kampioenschap

Toerwagen
Ook het toerwagenkampioenschap blijft zoals deze nu is. Op de vergadering twijfelden we of we genoeg rijders zouden hebben, maar inmiddels hebben zich voldoende rijders ingeschreven.

DTM
De bandenslijtage wordt verhoogd. Deze gaat naar 2x i.p.v. de normale slijtage. Zo hopen we het verschil tussen de option en de standaardband te vergroten. Verder vinden er geen wijzingen plaats

GT Masters
De kwalificatie voor de beide races dient gereden te worden door de groep B-coureurs. A-coureurs mogen echter wel starten. Iedere rijder mag maximaal 55% van de raceafstand rijden. De race start met een rollende start, in één lijn. Op 5 januari organiseren we een testavond. Skins dienen voor 1 januari binnen te zijn!

Raceschool
Op 29 december a.s. wordt er weer een raceschoolavond georganiseerd. Wil je meer weten over ideale racelijnen, rF2 enz? Kom dan de 29e langs.

Open TeamSpeak meeting
Zoals gebruikelijk sluiten we het seizoen af met een open TeamSpeak meeting. 30 december wordt deze gehouden vanaf 20.00 uur. Agenda wordt nog samengesteld.
Gebruikersavatar
SRVN
Berichten: 1287
Lid geworden op: 10 sep 2011, 23:50

Gisteravond nog toegevoegd, ontbrak nog in de notulen:

Open TeamSpeak meeting
Zoals gebruikelijk sluiten we het seizoen af met een open TeamSpeak meeting. 30 december wordt deze gehouden vanaf 20.00 uur. Agenda wordt nog samengesteld.
Plaats reactie

Terug naar “Update vanuit het bestuur”